Статті

Ендокринолог розкрила секрет, як подолати “солодку” спокусу під час стресу

Їжа, а найчастіше солодка їжа – спосіб вгамувати не стільки голод, скільки настрій. Стресова ситуація часто призводить до неконтрольованого поглинання їжі.

Будь-яка людина може згадати такі ситуації.

Що робити та як протистояти бажанню накинутися на солодке, розповіла в інтерв’ю лікар-ендокринолог, кандидат медичних наук Зінаїда Павлова.

Порада виявилася дуже простою: треба випити склянку води.

“Ще Салтиков-Щедрін писав про людей, яким хочеться “чи то конституції, чи то севрюжини з хріном”. Коли ви відчуваєте таке невизначене бажання, то вибір треба робити не в бік їжі. Випийте в такі хвилини води. Вчасно випита рідина може відбити. бажання щось з’їсти”, – заявила лікарка.

Новое на сайте

  • Новини

Молоко в раціоні людей літнього віку: більше користі чи шкоди – несподіваний висновок медиків

Молоко та молочні продукти дуже корисні для людського організму. Але думки щодо того, чи варто…

01/06/2024 22:56
  • Новини

Погода в Україні на неділю: де буде ризик пожеж і грозових опадів 2 червня

У неділю, 2 червня на більшій частині нашої країни встановиться тепла, але хмарна погода з…

01/06/2024 21:51
  • Новини

Магнітні бурі на неділю: який рівень сонячної активності буде 2 червня

2 червня очікується зниження геомагнітної активності. Магнітосфера Землі перебуватиме в досить спокійному стані. Однак викиди…

01/06/2024 20:36
  • Різне
  • Статті

В’ячеслав Хурсенко першу пісню написав у 14 років – 9 цікавих фактів про автора “Соколят”

1 червня виповнилося б 58 років українському композитору, поетові та співаку В'ячеславу Хурсенку. Його пісні…

01/06/2024 19:58
  • Новини

Забутий метод наших бабусь – як доглядати за волоссям без допомоги дорогої хімії

Мабуть, про здорове, блискуче волосся мріють усі. Проте погода, стрес, шкідливі способи укладання та навіть…

01/06/2024 18:36
  • Новини

Не потрібно нічого замочувати: хитрі способи швидко зварити перловку

Якщо ви забули або не встигли попередньо замочити перлову крупу, її можна доволі швидко приготувати…

01/06/2024 17:49