Але є один тип овочевої зелені, який, як стверджують дієтологи, слід обов’язково включити в свій раціон після того, як вам виповниться 50 років.
Експерти кажуть, якщо їм скажуть вибрати один овоч, то вони оберуть листову зелень, особливо шпинат. Причина, через яку дієтологи рекомендують шпинат тим, кому за 50, полягає в тому, що листова зелень є добрим джерелом поживних речовин, а саме кальцію, вітаміну B12 та калію.
Пояснюється, що людям похилого віку потрібно більше кальцію, щоб підтримувати щільність кісток, більше вітаміну B12 через те, що його засвоєння зазвичай знижується з віком.
При цьому не варто забувати про збалансовану дієту загалом. Одним шпинатом у житті не обійтися.
Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…
Сьогодні неділя, 5 травня 2024 року. 126-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Сьогодні, 5 травня, православні відзначають Світле Христове Воскресіння.
Кожна господиня має свій рецепт приготування біляшів. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні,…
Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…
Погода в неділю, 5 травня, у деяких регіонах уже не буде такою безхмарною. Синоптики очікують…