І м’яса не треба: найсмачніша пісна запіканка з картоплі та грибів

Этот материал также доступен на русском языке

пісна запіканка з картоплі та грибів
Ця пісна запіканка з картоплі та грибів – простий спосіб приготувати ситну та смачну страву без м’яса.

Якщо дотримуєтесь посту або хочеться чогось смачного, але без м’яса, ця пісна запіканка з картоплі та грибів стане ідеальним рішенням. Дуже ароматна, ситна і легко готується — вона точно стане однією з улюблених страв!

Раніше ми розповідали, як приготувати пісні котлети з цвітної капусти.

Інгредієнти

  • Картопля — 700 г
  • Шампіньйони — 300 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Томат свіжий — 1 шт.
  • Олія рафінована — 2 ст. л.
  • Перець
  • Сіль

Приготування

  1. Дрібно нарізаємо цибулю кубиками. Гриби нарізаємо тонкими пластинами.
  2. На сковороді з олією обсмажуємо цибулю та печериці.
  3. Очищаємо картоплю і нарізаємо її тонкими кружечками. Помідор нарізаємо тонкими половинками.
  4. Беремо форму для випічки, змащуємо її олією. Викладаємо продукти шарами: на дно — картопля, спеції, далі гриби, знову картопля та спеції. Потім кладемо помідори, ще шар картоплі, додаємо олію та спеції.
  5. Запіканку випікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після випікання залишаємо на 15 хвилин і подаємо до столу.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Перейти на українську версію сайту?