Його можна їсти навіть у піст: найсмачніший пиріг з апельсинами без яєць і масла

Этот материал также доступен на русском языке

пісний пиріг з апельсинами рецепт
Під час посту зовсім необов'язково відмовлятися від улюблених рецептів. Цей пиріг доводить це!

Ароматний, м’який і напрочуд простий — апельсиновий пиріг стане ідеальним десертом для тих, хто дотримується посту. Він готується дуже просто й швидко, і має неймовірний смак!

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг «Святковий» із сухофруктами.

Інгредієнти

  • манна крупа – 170 г
  • апельсиновий фреш – 300 мл (або сік 3 апельсинів)
  • цукор – 70 г
  • олія – 50 мл
  • апельсина для цедри – 1 шт.

Приготування

  1. Залийте манну крупу апельсиновим соком. Перемішайте вінчиком до однорідності та дайте постояти 15 хвилин.
  2. Натріть на дрібній тертці апельсин, щоб отримати цедру. Додайте цукор та отриману масу в тісто.
  3. Влийте олію і знову перемішайте. Вилийте заливне тісто у форму, де розстелено лист фольги.
  4. На цьому етапі можете викласти на поверхню тіста часточки апельсина, поставте на 45 хвилин у духову шафу, розігріту до 180 градусів.
  5. Готовий кулінарний виріб прикрасьте карамелізованими часточками апельсина та листочками м’яти. На стіл подайте пиріг з кульками вершкового або ванільного морозива, теплим молоком або гарячим чаєм.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Перейти на українську версію сайту?