Якщо ви у пошуках рецепту смачних котлет, то пропонуємо вам спробувати котлети, у яких немає жодного граму м’яса. Але від цього вони ще смачніші.
Раніше ми розповідали про 5 найпоширеніших помилок при приготуванні квашеної капусти.
Як приготувати котлети із цвітної капусти?
Інгредієнти
- цвітна капуста – 500 г
- цибуля – 1 шт.
- кріп і петрушка – невеликий пучок
- манна крупа – 3 столові ложки
- борошно – 3–4 столові ложки (для панірування)
- сіль, перець – за смаком
- олія – для смаження
Приготування
- Капусту відварити 7–8 хвилин та обсушити.
- Подрібнити разом із цибулею у блендері або пропустити через м’ясорубку.
- Додати манку, дрібно порізану зелень, сіль і перець — добре перемішати.
- Сформувати котлети, обваляти у борошні та обсмажити на олії по 2–3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
- Потім влити 3–4 ложки води, накрити кришкою й протушкувати 5 хвилин на слабкому вогні.
Читайте також:







