Котлети з хека
Інгредієнти:
- хек без шкіри та кісток – 500 г,
 - цибуля – 1 шт.,
 - яйце – 1 шт.,
 - часник – 2 зубчики,
 - майонез – 2 столові ложки,
 - панірувальні сухарі, сіль та перець – за смаком.
 
Приготування:
- 
Цибулю та часник очистити і подрібнити.
 - 
Перебити в блендері рибу, цибулю, часник та майонез.
 - 
Додати спеції, потім – яйце та панірувальні сухарі.
 - 
Вимісити фарш до однорідності й сформувати котлети.
 - 
Викласти на деко котлети і злегка змастити їх маслом.
 - 
Випікати котлети в розігрітій до 200 градусів духовці до рум’яної скоринки.
 
 Вас також можуть зацікавити новини:
							
											







