П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛінива самса: готуємо улюблену випічку максимально швидко

Лінива самса: готуємо улюблену випічку максимально швидко

Этот материал также доступен на русском языке
Ділимося простим рецептом, завдяки якому у вас вийде чудова самса за максимально короткий час.

Любите хрумку східну випічку з м’ясом? Приготуйте улюблену самсу без замішування тіста. Дуже простий та смачний рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати гору чебуреків за 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • Цибуля – 2 шт.
  • Фарш – 350 г
  • Сіль – до смаку
  • Молотий чорний перець – за смаком
  • Мелений кумин – за смаком
  • Тонкий лаваш – 4-5 шт.
  • Вершкове масло – 100 г Яйце – 1 шт.

Приготування:

  1. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, змішуємо з фаршем, додаємо сіль і спеції за смаком.
  2. Лаваш нарізаємо довгими смужками шириною 12-15 см. Розтоплюємо вершкове масло і змащуємо їм смужки.
  3. На вузький край кожної смужки викладаємо 1-2 столові ложки начинки. Загинаємо кут лаваша, щоб вийшов трикутник, а начинка була закрита.
  4. Загинаємо трикутник нагору, продовжуючи таким же чином загортати лаваш до кінця смужки.
  5. Збиваємо яйце за допомогою виделки.
  6. Самсу викладаємо на застелене пергаментом деко, змащуємо збитим яйцем і за бажанням посипаємо кунжутом. Випікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні