Чому печиво п’яне – бо в рецепті є вино. До речі, вино можна замінити на пиво.
Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.
Інгредієнти:
- 10 ст. ложок смальцю;
- 200 мл білого вина;
- 500-700 г борошна;
- 1 пакетик ванільного цукру.
Приготування:
- Смалець повинен бути м’яким, для цього його можна розтопити або заздалегідь дістати з холодильника, щоб він розм’якшився.
- У мисці з’єднати вино і смалець, додати борошно, тісто має вийти м’яким і еластичним. Але не липнути до рук.
- Тісто відправити в холодильник на ніч, а вранці розкотити в тонкий пласт, за допомогою улюблених форм вирізати печиво і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
- Готове печиво обваляти в цукровій пудрі.
Вас також можуть зацікавити новини: