Неділя, 6 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: м'ясо по-французьки в духовці - красиво, соковито, пікантно

Готуємо смачно: м’ясо по-французьки в духовці – красиво, соковито, пікантно

Этот материал также доступен на русском языке
Французька кухня - це не лише вишуканість, а й простота, доступність. Рецепт дуже простий, але м'ясо по-французьки – це завжди дуже смачно та апетитно.

М’ясо по-французьки у духовці

Інгредієнти

М’ясо – 500 грамів, цибуля – 1 штука, морква – 1 штука, консервовані ананаси – за бажанням, сіль, перець, майонез – за смаком.

Приготування

  • М’ясо нарізати на невеликі шматочки й обсмажити у сковорідці до золотистості.
  • У сковорідку додати дрібно нарізані цибулю та моркву.
  • Все залишити тушкуватися до м’якості.
  • Помістити ці інгредієнти у форму для запікання, зверху викласти ананаси і змастити майонезом.
  • Якщо немає ананасів, можна взяти кисло-солодкі яблуко, курагу або персики.
  • Запікати м’ясо по-французьки в духовці на 180 градусах близько 30-40 хвилин.

Подавати з картоплею.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні