No menu items!
Неділя, 29 Вересня, 2024
ГоловнаСпоживачПристосування та засоби, що полегшують побут літніх людей

Пристосування та засоби, що полегшують побут літніх людей

Щоденні життєві задачі та ситуації, які багатьом людям здаються простими та буденними, для літніх людей та пенсіонерів, можуть стати справжнім викликом. Часті нахиляння, перенесення вантажів, діставання предметів з висоти або піднімання з підлоги - неабияк ускладнюють життя людей у похилому віці.

Інтернет-магазин mechanika.in.ua представляє підбірку корисних девайсів, які покликані полегшити повсякденні побутові задачі пенсіонерів.

Лупа з підсвіткою

Зір – найцінніше, що є у здорової людини. І, на превеликий жаль, він, з плином часу, втрачає свою гостроту та силу. Одним з найдавніших допоміжних аксесуарів, що допомагають людям з поганим зором, є окуляри. Але що робити, коли навіть їх недостатньо? Для цього існують збільшувальні лупи:

Лупа 110 мм з підсвіткою NEO TOOLS 06-129, три ступні збільшення, 246 мм, 3хАААЛупа 110 мм з підсвіткою NEO TOOLS 06-129, три ступні збільшення, 246 мм, 3хААА

Вони дозволяють легко прочитати найдрібніший текст, наприклад інструкцію до лікарських засобів, склад або термін придатності харчових продуктів, текст у квитанціях на оплату комунальних послуг тощо.

Кліщі та магнітні схоплювачі предметів

Захват-кліщі для підняття предметів FLO 89896, 760 ммЗахват-кліщі для підняття предметів FLO 89896, 760 мм

Схоплюючі кліщі – це корисний пристрій, що полегшує піднімання впавших на підлогу предметів, збору сміття з підлоги або, навіть, захоплення та утримання циліндричних предметів, таких як чашок чи подібних. Мають на кінці зручну рукоятку з важелем. Конструкція становить собою трубку з алюмінію, що має легку вагу, а, отже, маніпулювати кліщами дуже легко та зручно.

Для дрібних металевих предметів підійдуть магнітні захвати, що можуть бути розміщені на гнучкому або телескопічному тримачі. Деякі моделі, додатково, оснащені підсвіткою.

Пошуковий магніт на телескопічній ручці YATO YT-0860, зусилля 22.5 кг, 990 ммПошуковий магніт на телескопічній ручці YATO YT-0860, зусилля 22.5 кг, 990 мм

Дощовик, що зберігає тепло тіла

Дощовик з термозахистом Neo Tools 63-172, 142х96 см, помаранчевийДощовик з термозахистом Neo Tools 63-172, 142х96 см, помаранчевий

Попасти під дощ в самий непідходящий момент – завжди неприємна ситуація. Якщо молоді люди швидко можуть добігти до найближчого накриття, то літнім людям така спритність не під силу. І, часто, доводиться миритись з ситуацією та мокнути під дощем. На щастя є чудове рішення, що не тільки захистить від дощу, але і допоможе зберегти тепло вашого тіла.
Дощовик характеризується водонепрникністю, захистом від вітру, міцністю матеріалу та особливо легкою вагою.

Налобний ліхтарик

Ліхтар налобний акумуляторний з датчиком руху 250 лм NEO TOOLS 99-073, 3.7В, 1.2 АгЛіхтар налобний акумуляторний з датчиком руху 250 лм NEO TOOLS 99-073, 3.7В, 1.2 Аг

Вільні руки та одночасне освітлення зони перед собою – найкращі умови роботи в темряві. Ліхтарики на чоло в рази практичніше та зручніше кишенькових моделей або напівстаціонарних освітлювальних пристроїв.

Наколінники захисні

Наколінники на м’якій тканинній подушці NEO TOOLS 97-538, поліестер 600DНаколінники на м’якій тканинній подушці NEO TOOLS 97-538, поліестер 600D

Щоб зберегти коліна та зменшити навантаження на них, під час робіт в саду або будь-яких інших господарчих справ, рекомендуємо використовувати наколінники. Ви відчуєте колосальну різницю роботи з ними та без них, набагато підвищивши комфорт роботи.

Користуйтесь зручними допоміжними аксесуарами та полегшуйте собі життя!


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні