Цей пиріг – справжня знахідка для тих, хто не любить довго стояти біля плити. Пісочне тісто і багато ароматної та соковитої начинки – це все про крамбл.
Раніше ми розповідали, як приготувати оригінальну шарлотку.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 100 г;
- Пшеничне борошно – 200 г;
- Яблука – 3 шт. ;
- Цукор – 130 г + 100 г для яблук;
Приготування:
- Охолоджене вершкове масло потрібно натерти на тертці. І відправити в глибокий посуд, додати борошно та цукор і перетерти руками, має вийде крихта.
- Яблука очистити від шкірки та нарізати невеликими шматочками, відправити в сковороду, додати 100 г цукру та 2 ст. ложки води, протушкувати, щоб яблука стали м’якими.
- Викласти на змащений лист деко спочатку яблука, а зверху крихту рівномірним шаром.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.