Інгредієнти:
- крабові палички – 100-150 г;
- 100 г сиру;
- пару гілочок кропу;
- 2 яйця;
- сіль, перець – до смаку.
- тостовий хліб (6 шматочків) або звичайний білий хліб.
Раніше ми розповідали, як приготувати бутерброди з фаршем.
Приготування:
- Сир натріть на тертці, помийте кріп і дрібно наріжте, крабові палички. Відправте інгредієнти в миску або глибоку тарілку, вбийте яйця, посоліть і поперчіть, перемішайте всі інгредієнти.
- Застеліть лист пергаментом і викладіть на нього хліб. На кожен шматочок викладіть по 2 столові ложки начинки.
- Запікайте бутерброди в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
Такі бутерброди краще їсти гарячими. Але й холодні вони не менш смачні.