Горіховий карамельний тарт – інгредієнти
- масло вершкове – 100 г,
- цукор – 0,5 ст,
- сіль – 0,25 ч.л,
- яйце – 1 шт,
- борошно – 1,5–2 ст,
- горіхи – 1 ст,
- молоко згущене – 1 б.
Раніше ми писали, як приготувати новий салат із буряка з найпростіших і найдоступніших продуктів.
Пиріг із горіхами та згущеним молоком – як приготувати
- Перетираємо масло перетерти з борошном. Додаємо сіль, цукор, яйце і замішуємо пісочне еластичне тісто.
- Даємо тісту охолонути в холодильнику протягом 15–20 хвилин. Розкатуємо тісто тонким шаром і розподіляємо за формою, сформувавши бортики.
- Насипаємо зверху рівним шаром обсмажені й не дуже дрібно подрібнені горіхи. Заливаємо все згущеним молоком.
- Випікаємо тарт у розігрітій до 200 ⁰С духовці до золотистої скоринки. Потім накриваємо пиріг фольгою, зменшуємо температуру до 180 ⁰С і запікаємо тарт протягом ще 15–20 хвилин.
У духовці згущене молоко карамелізується і в поєднанні з волоськими горіхами та пісочним тістом дасть просто чарівний вершковий смак.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування
Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)