П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяАроматні та соковиті котлети з печериць – ідеально до макаронів, пюре та...

Ароматні та соковиті котлети з печериць – ідеально до макаронів, пюре та будь-якої каші

Этот материал также доступен на русском языке
Грибні котлети неймовірно смачні. Страва цілком гідна того, щоб регулярно з'являтися на вашому сімейному столі. Такі котлети можна готувати з різних видів грибів, але найкраще для цього підходять печериці.

Головна проблема в приготуванні таких котлет полягає у водянистості грибів. Тому попередньо їх обов’язково потрібно термічно обробити, щоб вони випустили весь зайвий сік. 

Інгредієнти

  • печериці свіжі – 250 г,
  • цибуля ріпчаста – 1 шт,
  • яйце – 1 шт,
  • сухарі панірувальні – 130 г,
  • сіль – за смаком, 
  • перець чорний мелений – за смаком,
  • трави італійські – за смаком,
  • олія рослинна – для смаження.

Раніше ми писали, як приготувати вершкові ватрушки з курячого фаршу.

Приготування

  1. Відварюємо або обсмажуємо свіжі печериці.
  2. Пропускаємо гриби разом із цибулею через м’ясорубку. 
  3. Додаємо сіль, сіль, перець, спеції, яйце і панірувальні сухарі. Усе ретельно перемішуємо.
  4. Формуємо з фаршу котлети й обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  5. Викладаємо котлети на добре розігріту сковорідку й обсмажуємо з усіх боків до появи золотистої скоринки.
  6.  Викладаємо готові котлети на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Такі котлети ідеально поєднуються з будь-якими гарнірами, починаючи від макаронів і закінчуючи кускусом.

Смачного!

Перерахунок пенсій з 1 квітня: чому працюючі пенсіонери не отримають підвищення виплат (відео)

Чому пенсіонери обурені індексацією – розбір конкретних прикладів (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні