П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезвичайний спосіб приготувати куряче філе: цікава та смачна страва східної кухні

Незвичайний спосіб приготувати куряче філе: цікава та смачна страва східної кухні

Этот материал также доступен на русском языке
Куряче філе за цим рецептом виходить дуже ніжним і збалансованим за смаком. До того ж його можна адаптувати під свій смак, додавши трохи гострого перцю для пікантності.

Подавати куряче філе найкраще з відвареним рисом, який ідеально доповнить його.

Інгредієнти

  • куряче філе – 300-350 г;
  • болгарський перець – 200 г;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • соняшникова олія – для смаження;
  • сіль.

Для соусу:

  • соєвий соус – 5 ст. л.;
  • вода – 6 ст. л;
  • бальзамічний оцет – 2 ст. л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • картопляний крохмаль – 1 ч. л.

Раніше ми писали, як швидко засолити мегасмачний оселедець.

Приготування

  1. Підготовка курки: наріжте куряче філе невеликими смужками.
  2. Очистіть болгарський перець від плодоніжок і насіння, наріжте його великою соломкою.
  3. Дрібно наріжте часник.
  4. Налийте олію в сковорідку, добре розігрійте та обсмажте курку. Посоліть і викладіть обсмажене філе на тарілку.
  5. У тій самій сковороді обсмажте болгарський перець, додайте часник і обсмажуйте ще хвилину, періодично помішуючи.
  6. В окремому посуді змішайте всі продукти для соусу.
  7. Викладіть куряче філе до перцю з часником, влийте соус і тушкуйте на повільному вогні близько 10 хвилин, поки соус не загусне.
  8. Покладіть у тарілки відварений рис, зверху викладіть шматочки курки, полийте соусом і прикрасьте зеленню.

Приємного апетиту!

Кого образили більше: як відрізняються пенсії та стаж «нових» і «старих» пенсіонерів

Як відрізняються пенсії працюючих та непрацюючих пенсіонерів: хто отримує більше і чому

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні