Подавати куряче філе найкраще з відвареним рисом, який ідеально доповнить його.
Інгредієнти
- куряче філе – 300-350 г;
- болгарський перець – 200 г;
- часник – 2-3 зубчики;
- соняшникова олія – для смаження;
- сіль.
Для соусу:
- соєвий соус – 5 ст. л.;
- вода – 6 ст. л;
- бальзамічний оцет – 2 ст. л.;
- цукор – 1 ст. л.;
- картопляний крохмаль – 1 ч. л.
Раніше ми писали, як швидко засолити мегасмачний оселедець.
Приготування
- Підготовка курки: наріжте куряче філе невеликими смужками.
- Очистіть болгарський перець від плодоніжок і насіння, наріжте його великою соломкою.
- Дрібно наріжте часник.
- Налийте олію в сковорідку, добре розігрійте та обсмажте курку. Посоліть і викладіть обсмажене філе на тарілку.
- У тій самій сковороді обсмажте болгарський перець, додайте часник і обсмажуйте ще хвилину, періодично помішуючи.
- В окремому посуді змішайте всі продукти для соусу.
- Викладіть куряче філе до перцю з часником, влийте соус і тушкуйте на повільному вогні близько 10 хвилин, поки соус не загусне.
- Покладіть у тарілки відварений рис, зверху викладіть шматочки курки, полийте соусом і прикрасьте зеленню.
Приємного апетиту!
Кого образили більше: як відрізняються пенсії та стаж «нових» і «старих» пенсіонерів
Як відрізняються пенсії працюючих та непрацюючих пенсіонерів: хто отримує більше і чому