П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіжні і соковиті сирники у духовці - як приготувати корисний сніданок

Ніжні і соковиті сирники у духовці – як приготувати корисний сніданок

Этот материал также доступен на русском языке
Більшість із нас готує сирники на сковороді, але не всім можна смажене. Є рецепти, які дозволяють пекти сирники у духовці. Запечені в духовці сирники виходять соковитішими і менш жирними. Обов'язково спробуйте!

Що стосується інгредієнтів для сирників у духовці, то вони аналогічні, що й для сирників на сковороді.

Інгредієнти:

  • Сир – 0,5 кг
  • Борошно – 0,5 склянки
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Сіль – щіпка

Приготування:

  1. Подрібніть сир до однорідної маси, це можна зробити занурювальним блендером або звичайною виделкою.
  2. У сир додайте яйце, цукор та сіль. Борошно обов’язково просійте і додайте в сирну масу. Добре все перемішайте.
  3. Сформуйте з сирної маси невелику кульку і трохи її приплюсніть. Боки акуратно “прибийте” рухами, що поплескують. Викладіть сирники на лист, застелений антипригарним килимком або в силіконову форму.
  4. Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці приблизно 15 хвилин. Потім лист потрібно дістати і перевернути сирники на інший бік і випікати ще 5 хвилин. Важливо, щоб і знизу, і зверху була золота скоринка.

Усе сирники у духовці готові! Можна подавати з будь-яким варенням, сметаною або згущеним молоком.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні