Що стосується інгредієнтів для сирників у духовці, то вони аналогічні, що й для сирників на сковороді.
Інгредієнти:
- Сир – 0,5 кг
- Борошно – 0,5 склянки
- Яйце куряче – 1 шт.
- Цукор – 2 столові ложки
- Сіль – щіпка
Приготування:
- Подрібніть сир до однорідної маси, це можна зробити занурювальним блендером або звичайною виделкою.
- У сир додайте яйце, цукор та сіль. Борошно обов’язково просійте і додайте в сирну масу. Добре все перемішайте.
- Сформуйте з сирної маси невелику кульку і трохи її приплюсніть. Боки акуратно “прибийте” рухами, що поплескують. Викладіть сирники на лист, застелений антипригарним килимком або в силіконову форму.
- Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці приблизно 15 хвилин. Потім лист потрібно дістати і перевернути сирники на інший бік і випікати ще 5 хвилин. Важливо, щоб і знизу, і зверху була золота скоринка.
Усе сирники у духовці готові! Можна подавати з будь-яким варенням, сметаною або згущеним молоком.