Інгредієнти:
молоко – 100 мл,
яйця – 2 шт.,
борошно – 1 склянка,
цукор – 6 столових ложок,
яблука – 250 г (краще м’яких сортів, вони швидко дбають),
лимонний сік – 1 чайна ложка,
ваніль – 1 чайна ложка,
кориця – 1 чайна ложка,
сіль та лимонна цедра – за смаком.
Приготування:
- У глибоку миску влити молоко та вбити яйця.
- Додати борошно, половину цукру, лимонний сік, цедру, ваніль та дрібку солі.
- Всі інгредієнти добре перемішати.
- Яблука очистити від шкірки та серцевини і дрібно нарізати, додати в тісто і перемішати.
- На сковороді з розігрітою олією випікати невеликі круглі оладки.
- Готові оладки подавати зі сметаною або медом, попередньо посипавши корицею і цукром, що залишився.