No menu items!
Четверг, 28 марта, 2024
ГлавнаяДачаЯк заробити 20000 грн. на 10 сотках за 100 днів

Як заробити 20000 грн. на 10 сотках за 100 днів

У фінансово скрутний час для кожної української родини постає питання — як заробити гроші зі своїх 10 соток городу? Ультрарання кукурудза Відповідь на нього вже знайшла Українська компанія «Мнагор», яка заснована ще у 2005 році та професійно займається селекцією і виробництвом високоякісного посівного матеріалу елітної цукрової кукурудзи за Північно-Американськими технологіями. У тісній співпраці з фермерами, які […]

У фінансово скрутний час для кожної української родини постає питання — як заробити гроші зі своїх 10 соток городу?

Ультрарання кукурудза

Відповідь на нього вже знайшла Українська компанія «Мнагор», яка заснована ще у 2005 році та професійно займається селекцією і виробництвом високоякісного посівного матеріалу елітної цукрової кукурудзи за Північно-Американськими технологіями. У тісній співпраці з фермерами, які вирощують цукрову кукурудзу, компанія визначила основні вимоги до гібридів цукрової кукурудзи. Протягом кількох років селекціонери плідно працювали над створенням самої ранньої цукрової кукурудзи. Було вкладено чимало зусиль, коштів, щоб створити ультраранній гібрид цукрової кукурудзи, який виходить на ринок самій перший. Ми знаємо, що якщо вийти на ринок зі свіжою кукурудзою найпершим — то можна заробити значно більше, ніж конкуренти. Але все впирається в холодні, з різкими перепадами температури весни.

В період весняного авітамінозу у людей зростає бажання посмакувати апетитною кукурудзою, і вони готові навіть за високу ціну купувати ранню продукцію. Люди вже наїлися «свинячої кукурудзи» і всі, хто спробував солодку кукурудзу, вже нізащо її не проміняють, вони стають вибагливішими. Тому саме ультрарання продукція приносять найбільший прибуток овочівнику.

Омріяний гибрид

Кукурудза від МнагорЗа три роки пошуку та випробувань в різних регіонах України, було виведено омріяний гібрид, адаптований для всіх зон вирощування, який назвали Веге1.
В цьому гібриді поєднана американська та українська кров, що робить його чудово адаптованим до українських умов вирощування, а також збережено високу урожайність та стійкість американських предків. Багато ранніх гібридів перепробували досвідчені овочівники, але лише один Веге1.

Замовивши в минулому році, для проби, на кілька соток, у цьому році вже замовляють на кілька гектарів. На жаль, минулоріч через великий попит та брак насіння Веге1, тільки декільком щасливчикам вдалося придбати самий ранній урожай та заробити гарні гроші завдяки цьому дивогібриду. Чому ж овочівники вибрали Веге1?

Тому, що він не боїться весняних похолодань і його можна висівати з початку квітня при температурі грунту 5-6оС, тоді, як інші гібриди можна сіяти лише при 12-15оС, інакше буде ризик втрати урожаю. Тому, Веге1 через 69-73 дні, найпершим, без затрат часу і коштів на розсадний спосіб, продається по найкращій ціні. Подруге, тривалий період перебуває в молочній стиглості, що подовжує і разом з тим полегшує період реалізації продукції. Потретє, кращий серед лінійки інших солодких гібридів за смаковими якостями, стійкістю до хвороб та перепадів температур, якщо після обриву помістити качани кукурудзи в холодне приміщення з температурою 0…+5оС вона до 7 днів не втрачає цукристість.

Кому усміхається доля

Минулого року доля усміхнулася Валентині Швень з с. Шкарівка Білоцерківського району Київської області. Вона заздалегідь замовила насіння, як тільки дізналася, що воно є в продажу. «Спробувала в минулому році на 30 сотках Веге1 і була дуже задоволена збором раннього урожаю», — говорить Валентина. «Це був самий ранній гібрид цукрової кукурудзи, що я вирощувала. Посіяла його на початку квітня з розрахунку 5000 насінин на 10 соток і вже в кінці червня мала чудовий урожай — 1 качан з рослини. Качани у мене вийшли великі, яскраво-жовтого кольору і чудові на смак. В той час ціна на солодку кукурудзу на опті була 5 грн. за 1 качан. Зібрала біля 4000 качанів з 10 соток, прибуток за менше ніж 100 днів мене порадував. Вагома підтримка для сімейного бюджету. Та саме приємне, що купивши в мене, люди наступного тижня приходили та брали мою Веге1, яка була найпершою на ринку з неповторним ароматом — ніби з медом.

Веге1 стійкий проти хвороб навіть у прохолодному і вологому весняному кліматі, з ранніми термінами дозрівання і подовженим періодом перебування у молочній стиглості. Тому, людям, які хочуть отримати самий ранній і високий урожай цукрової кукурудзи, не гаючи часу на розсадний спосіб, раджу Веге1, яка дає більше, ніж від неї очікуєш. Я замовила насіння ще на початку грудня минулого року і скоро в квітні буду сіяти».

Чи потрібно переплачувати?

Постає питання, для чого садити картоплю, якщо за виручені гроші, з меншими затратами здоров’я, та часу можна вирости солодку кукурудзу, продати її та купити в 2 рази більше картоплі та ще й заробити. Багато людей зрозуміло, для чого витрачати великі гроші на шалено дороге закордонне насіння, коли є краща альтернатива? Веге1 поєднало всі сильні сторони американської та української селекції, має чудовий смак і великі качани, стійкість до стресових умов та й на ринку вона найперша.

Відмінно підходить для споживання у свіжому вигляді, заморожування, консервування. Європейському фермеру, який вирощує насіння, потрібно платити людям в євро, а наші люди заробляють в гривні, тому ціна насіння більш доступна.

Компанія “Мнагор” подбала не тільки про фермерів-професіоналів, а й про дачників і городників, які хочуть поласувати смачненькою кукурудзою. Рання ластівка — Веге1 вже є й у дрібній фасовці, запитуйте в насіннєвих магазинах ТМ “Зелений Світ” в м. Одеса, замовляйте в інтернет-магазинах або на сайті:www.mnagor.com

Також доставку насіння можна замовити “Новою поштою”, — для цього зателефонуйте (068) 111-91-91. Яскравого літа і настрою з кукурудзою від “Мнагор”! 

На правах реклами

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине