No menu items!
Пятница, 29 марта, 2024
ГлавнаяДеньгиСтрахування будинків

Страхування будинків

Страхування будинків або квартир — реальна необхідність чи розкіш? Звичайно, страхування квартири та відповідальності перед сусідами не врятує квартиру від затоплення або пожежі, але забезпечить вам захист від фінансових втрат. На сайті http://ugic.com.ua/strakhuvannya-mayna/strakhuvannya-kvartyr-bez-rukhomoho-mayna/ и швидко та без особливих зусиль можете застрахувати свою квартиру від непередбачуваних випадків. І для цього тепер не треба стояти у чергах […]

Страхування будинків або квартир — реальна необхідність чи розкіш? Звичайно, страхування квартири та відповідальності перед сусідами не врятує квартиру від затоплення або пожежі, але забезпечить вам захист від фінансових втрат.

На сайті http://ugic.com.ua/strakhuvannya-mayna/strakhuvannya-kvartyr-bez-rukhomoho-mayna/ и швидко та без особливих зусиль можете застрахувати свою квартиру від непередбачуваних випадків. І для цього тепер не треба стояти у чергах та навіть виходити з будинку. 

На сайті ви можете ознайомитись з детальною інформацією про страхування житла, правами та обов’язками обох сторін угоди.

Зростання популярності страховки житла іноді супроводжується конфліктами, викликаними відмовами страхових компаній виплачувати повні або часткові компенсації. Щоб уникнути подібних ситуацій слід чітко фіксувати в договорі страхування умови страхової події і не занижувати реальну вартість житла, щоб заощадити на страховому тарифі.

Коли агентства відмовляються виплачувати страховку?

Відмова від виплати страхового відшкодування має місце тільки у випадках, коли:

  • на момент страхового випадку договір не набув чинності або дія його закінчилося;
  • подія, яка сталася, не відноситься до страхового ризику;
  • майно не рахується, як домашнє;
  •  не було подано заяву в міліцію про викрадення майна;
  • заподіяний збиток повністю відшкодовано тим, хто заподіяв шкоду;
  • подія сталася унаслідок навмисних дій.

Яке страхування обирати?

Для того, щоб страховка житла покрила будь-які, навіть найбільш катастрофічні руйнування, слід вибирати класичні схеми страхування. У даному випадку оцінити будівлю на місці може сертифікований оцінювач або представник страхової компанії. При цьому страхова сума не повинна перевищувати відновну вартість об'єкта. У місцевостях, де нерухомість не користується попитом, а ціни на неї значно нижче середнього рівня, страхова сума не повинна перевищувати ринкову вартість нерухомості.

Є ситуації, у яких страхові компанії і зовсім відмовляють клієнту в наданні послуг. Одним з найбільш вагомих факторів може стати інформація про його причетність до махінацій зі страховими компаніями або спочатку подана неправдива інформація про об'єкт. До того ж, страхувальнику відмовлять і в тому випадку, якщо у нього немає документів, що підтверджують майновий інтерес до даного об'єкта.

Але навіть цілком благонадійний клієнт не зможе отримати страховку на об'єкт, надійність якого викликає особливі сумніви. Це, перш за все, відноситься до будинків з великим ступенем зносу, старим, аварійним.

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине