No menu items!
Четверг, 18 апреля, 2024
ГлавнаяДосугТОП-5 найсильніші бійців похилого віку

ТОП-5 найсильніші бійців похилого віку

Сайт «На пенсії» представляє вашій увазі топ-5 найкрутіших і найсильніших бійців похилого віку. Нагадаємо, нещодавно помер відомий боксер Мохаммед Алі. Його ніколи не забудуть прихильники боксу. Так, як не забудуть й тих, хто представлений у нашому ТОПі. 5 місце Ленокс Льюіс — 50 років На п'ятому місці виликий і жахливий Ленокс Льюіс. Цей боксер премагав […]

Сайт «На пенсії» представляє вашій увазі топ-5 найкрутіших і найсильніших бійців похилого віку.

Нагадаємо, нещодавно помер відомий боксер Мохаммед Алі. Його ніколи не забудуть прихильники боксу. Так, як не забудуть й тих, хто представлений у нашому ТОПі.

5 місце Ленокс Льюіс — 50 років

На п'ятому місці виликий і жахливий Ленокс Льюіс. Цей боксер премагав таких видатних бійців, як Майк Тайсон та Віталій Кличко.

4 місце Деніел Ді Уейн «Звір» Северн — 57 років

Ден Север — справжній ветеран єдиноборств. Він встиг взяти участь в турнірах з греко-римської бородьби, став чемпіоном зі змішаних єдиноборств щє в ті часи, коли цей вид спорту тільки зароджувався, а також побував у образі рестлера.

Деніел Ді Уейн

3 місце Майк Тайсон — 49 років

Цій персоні не потрібно представлятися, його і так всі знають. Мало хто може похвалитися такою кількістю перемог в боксі, а також відкусуванню вуха супротивникові.

Майк Тайсон

2 місце Жан-Клод Ван Дам — 55 років

Можливо ця людина прославилася більше як актор та режисер, але всі знають, що Жан був майстром спорту по кік-боксингу. У всіх бувають темні часи в житті. У Жан-Клода Ван Дама вони теж були — наркотики. І цю залежність він зміг перебороти тільки за допомогою спорту.

Жан-Клод Ван Дам

1 місце Чак Норіс — 76 років

Чак ріс сором'язливим хлопчиком і мріяв стати поліцейським. Для реалізації своєї мрії він пішов служити в армію, але служба була нудною, і він почав займатися дзюдо. До кінця служби він уже мав чорний пояс. Після досягнення висот у єдиноборствах, Чак став актором кіно. Правда, він з 2012 року не знімається, але єдиноборства навіть не думає кидати навіть в 76 років.

Чак Норріс

Неможна не згадати, ще одного великого бійця — Брюса Лі, хоч він і недожив до старості, але мало хто міг повторити те, що йому вдавалося. Це не просто людина, яка могла відфудбольвати мішки вагою 137 кілограм, Брюс був також математиком, психологом, актором, сценаристом та режисером. І все це він встиг всього лиш за 32 роки життя. Лишається лише здогадуватися, чого він зміг би досягнути, як би дожив до похилого віку.

Брюс Лі

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, про те, що навіть у 93 роки можна зайнятись кунг-фу.

Олексій Чернецький

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине