No menu items!
Четверг, 25 апреля, 2024
ГлавнаяПотребительЯк вибрати найкращий слуховий апарат?

Як вибрати найкращий слуховий апарат?

Вибір найкращого слухового рішення, яке буде найкращим чином виконувати своє призначення, насамперед залежить від стану вашого слуху та характеру захворювання. Також мають значення анатомічні особливості вуха та слухового проходу. Зовнішня привабливість також для когось може мати велике значення, тому все більш користувачів надають перевагу внутрішньовушним приладам від американського виробника Starkey. Перше, що ви маєте зробити […]

Вибір найкращого слухового рішення, яке буде найкращим чином виконувати своє призначення, насамперед залежить від стану вашого слуху та характеру захворювання. Також мають значення анатомічні особливості вуха та слухового проходу. Зовнішня привабливість також для когось може мати велике значення, тому все більш користувачів надають перевагу внутрішньовушним приладам від американського виробника Starkey.

Перше, що ви маєте зробити – виконати ретельну діагностику слуху. Звертайтеся до нашої львівської філії Центрів Слуху «Беттертон», де кваліфіковані фахівці проведуть отоскопію — оглянуть зовнішнє вухо, оцінять стан барабанної перетинки, виявлять можливі інші фізичні патології.

Наступним кроком стане проведення акуметрії – визначення порогу чутності и ступеню відхилень від норми.

І тільки після цього, на основі результатів, спеціаліст пояснює, як підбирати відповідний слуховий апарат Starkey серед широкого асортименту, що пропонує виробник. Вибір здійснюється за якістю звуку, чіткістю відтворення мови, легкістю у використанні та налаштуванні.

  

Чому прилади для слухопротезування від Starkey так популярні?

Завдяки використанню найновіших технологій виробник давно вже став світовим лідером слухової індустрії, надаючи допомогу мільйонам людей з туговухістю. Досягненням компанії є створення слухових апаратів, практично не створюючих резонансу – свисту, дзижчання та скрипіння під час одягання та росчісування.

Starkey також можна вважати першопрохідником в проектуванні внутрішньоканального апарату, першого настроюваного та повністю програмованого невидимого приладу. Виробник випустив у продаж апарати, менші за розміром, абсолютно непомітні у вусі, але значно високотехнологічніші.

Також першою в світі компанія Starkey почала використовувати в своїх приладах сенсорні та нанотехнології, винайшла водонепроникні апарати для корекції слуху, і найголовніше – знайшла змогу допомогти людям з приглухуватістю добре чути в найгучнішому середовищі.

Фахівці Starkey ніколи не зупиняються на досягнутому, тому регулярно радують своїх користувачів своїми розробками та нововведеннями. Це й бездротові прилади, що надають змогу не тільки добре чути, завдяки високому рівню чутності та чіткості сигналу, але й без перешкод прослуховувати теле- та радіопередачі, й широка модельна лінійка ефективних внутрішньовушних слухових апаратів.

Щоб мати змогу користуватися найкращим, звертайтеся за консультацією у Центр Слухопротезування «Беттертон», що розташований за адресою: Львів, вул. Городоцька, 44 (перший поверх). Також зв’язатися можна за телефонами: (032) 253-69-65, (067) 670-87-47, (050) 433-37-57.

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине