No menu items!
Суббота, 27 апреля, 2024
ГлавнаяРазноеЩо робити, якщо заглох автомобіль

Що робити, якщо заглох автомобіль

Це завжди трапляється в самий невідповідний момент. Якщо авто не рухається, можна викликати евакуатор Львів, але до того самостійно пошукати причину поломки. В першу чергу треба перевірити свічки запалювання. Якщо вони відсиріли, то іскра занадто слабка, або її взагалі немає. Так що перевіряємо систему запалювання на наявність іскри. Якщо іскра досить сильна, вона видасть характерне […]

Це завжди трапляється в самий невідповідний момент. Якщо авто не рухається, можна викликати евакуатор Львів, але до того самостійно пошукати причину поломки.

В першу чергу треба перевірити свічки запалювання. Якщо вони відсиріли, то іскра занадто слабка, або її взагалі немає. Так що перевіряємо систему запалювання на наявність іскри. Якщо іскра досить сильна, вона видасть характерне клацання.

Якщо Ваш транспортний засіб має інжекторний двигун, насамперед, необхідно перевірити запобіжники, оскільки саме вони відповідальні за роботу двигуна. Після цього оглянете всі дроти, контакти і роз'єми блоку управління. Якщо у них потрапила вода, доведеться розбирати електронний блок. Зніміть клему маси акумулятора і протріть все насухо.

Причиною раптової зупинки на дорозі може бути і система живлення. Перевірити це можна, визначивши надходження бензину в карбюратор. Якщо при натисканні важеля привода дроселя з носика насоса не з'являється цівка бензину, доведеться перевірити всю паливну магістраль: карбюратор, бензонасос, бензобак і фільтр. Брудного фільтра краще відразу позбутися – до гаража можна доїхати і без нього.

Зупинка двигуна може бути викликана і збоєм в електроніці. Поворушіть роз'єми, огляньте запобіжники, зачистите масу під клемами. Не могло статися такого, щоб всі форсунки відмовили одночасно. Навіть якщо одна несправна, це не завадить двигуну працювати.

Причиною несправності машини може бути забитий пилом або намоклий повітряний фільтр. Зніміть його, до гаража можна дістатися і так. Якщо у вас автомобіль з нейтралізатором, міг розплавитися керамічний блок системи випуску. Послабте хомути на підвідної труби або подрібніть її. Виверніть розташований під нейтралізатором датчик кисню.

Що робити, якщо автомобіль заглох на дорозі, а ви не володієте достатніми знаннями для самостійного усунення несправності? Увімкніть аварійну сигналізацію і установіть знак аварійної зупинки. Спробуйте звернутися за допомогою до інших учасників руху, щоб відбуксирувати автомобіль у безпечне місце. Після цього викликайте авторемонтну службу.

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине