Статьи

Біла цукрова кукурудза — користь для споживача, додаткова копійка фермеру

Ні для кого не секрет, що за останні роки ринок споживання і виробництва цукрової кукурудзи на території України росте швидкими темпами. Якщо 10 років тому консервовану кукурудзу ми куштували в основному Бондюель, то зараз вже в Україні є понад десяток вітчизняний виробників. І покупці на ринку свіжих качанів вже давно не купують кормову, і навіть діти знають, що є цукрова, сахарна, яку не треба довго варити, і яка дуже смачна.

Але, ситуація не така проста як здається, адже споживачі на ринку жаліються, що часто замість цукрової, їм пропонують кормову кукурудзу, купуєш один раз смачну солодку, а три рази кормову, говорить жителька Запоріжжя, Анастасія Вернидуб. А з другого боку фермери, що вирощують кажуть, що дуже низька ціна, не окуповуються витрати, адже насіння та добрива дорогі, а ціна на готову продукцію, низька, бо зараз люди не мають грошей, — на ринку продавців більше ніж покупців, кажуть.

Чи є рішення, щоб могло б задовольнити як покупців, так і споживачів?

Так, рішення є — це новинка на ринку, що має найбільшу спізнаваність серед покупців, дуже подобається як дітям, так і дорослим, молочно-біла цукрова кукурудза від «МНАГОР», що назвали Андріївський F1, це суперсолодкий гібрид білосніжного кольору, виведений спільно з мексиканськими селекціонерами. В цієї кукурудзи зерна білі-білі, як молоко. Ми виростаємо на молоці, любимо продукти із молока, і якщо із віком, наш шлунок важко перетравлює молочні продукти, то молочно-біла кукурудза підходить усім без винятку!

Знайти молочно-білу кукурудзу в Україні не просто. На ринках її майже не продають, про наші супермаркети годі й мріяти. А от за кордоном, а особливо в Північній Америці, Європі та Австралії, біла кукурудза на $1 або $2 дорожче, ніж звичайна жовта цукрова кукурудза.

То чому біла кукурудза так цінується і з кожним роком стає популярнішою?
Відповідь знає жителька смт. Берегомет Вижницького р-ну Чернівецької області, Левченко Ольга, яка протягом багатьох років кожного літа проходить курс на оздоровлення цукровою кукурудзою:

— “Я висіваю її за кілька заходів, щоб протягом усього літа і навіть восени споживати її у свіжому вигляді. Ще 2 роки тому, у насіннєвому магазині продавець порадив спробувати молочно-білий Андріївський, після чого вирощую тільки її. Оскільки мені далеко за 70, жовтої я не можу споживати, вона важка для шлунку, Андріївський мені найбільше підходить з усіх інших гібридів, які я куштувала, та й онуки від неї у захваті. Споживаючи її я замітила значне покращення зору, самопочуття і серце не турбує. Тому сама смакую тільки білу цукрову кукурудзу і всім рекомендую!

Користь і цілющі властивості білої цукрової кукурудзи для людського організму безсумнівна і доведена науковцями уже давно. Вчені прийшли до висновку, що біла цукрова кукурудза, на відмінну від більшості овочів не накопичує в собі нітратів на нітритів, які отруйні для організму. Регулярне вживання її зменшує ризик інсульту, діабету й серцево-судинних захворювань, адже організм отримує достатню кількість харчових волокон, клітковини та інших корисних речовин, що містяться в цій кукурудзі, і активізує всі метаболічні процеси. Дієтологи стверджують, що біла цукрова кукурудза є найкращим дієтичним продуктом, сприяє збереженню зору, особливо в літніх людей. Якщо ви страждаєте від будь-якого невралгічного захворювання, то повинні вживати кукурудзу якомога частіше. Вона містить пектини, які мають протипухлинну дію на організм людини, омолоджує клітини організму, що відразу видно по стану волосся та шкіри.

І ще одне, молочно-білий гібрид Андріївський виведений на основі традиційної селекції. Біла кукурудза походить і дуже поширена в Мексиці, де, окрім неї, споживають кукурудзу різних природних кольорів. Тому, умова БЕЗ ГМО, 100-відсоткова, Андріївський натуральний і БЕЗ ГМО.

Особливо ця культура хороша для фермерів, — каже 45-річний Василь Ковальчук з Одеси, який вже два роки висівав гібрид Андріївський F1.

— Займаюсь вирощуванням цукрової кукурудзи і реалізацією на ринку вже багато років, а тому за новинками слідкую. Знаю, що фермеру заробити можна на інклюзиві, якщо ти один на ринку та новинці. Чув, що молочно-біла кукурудза в Європі на 1€ дорожча за звичайну цукрову кукурудзу, і дуже захотів і собі спробувати, для асортименту. Висіяв Андріївський на кілька соток, виніс на ринок. Крім мене білої не було більше ні у кого, лише жовта.

Як виявилось, люди не дуже люблять пробувати щось нове, тому, на пробу пропонував хоча б качан-два. Та найприємніше, що купивши в мене, мої клієнти запитували про молочно-білий Андріївський, бо вона така смачна і ніжна, що для діток — це найкращі ласощі, напевно тому на упаковці з насінням зображено дитину. Тому, поступово своїх клієнтів привчив до білої і вирощую вже побільше, оскільки це вигідно, в Одесі на ринку цінується вона на 1-2 гривні дорожче за жовту. Тому, і для фермерів і для тих, хто надає перевагу здоровому харчуванню — Андріївський — ваш продукт!

Компанія «Мнагор» подбала не тільки про фермерів-професіоналів, а й про дачників і городників, які хочуть поласувати смачненькою кукурудзою. Новинка — Андріївський F1 вже є у дрібній фасовці, запитуйте в насіннєвих магазинах ТМ “Зелений Світ” в м.Одеса, замовляйте в інтернет-магазинах або на сайті: www.mnagor.com

Також, доставку насіння можна замовити «Новою поштою», —
для цього зателефонуйте (068) 111-91-91.

Яскравого літа і настрою з кукурудзою від «Мнагор»! 

Метки: кукурудза мнагор

Новое на сайте

  • Новости

28 апреля: какой сегодня праздник и кого можно поздравлять

Сегодня воскресенье, 28 апреля 2024 года. 119-й день года по григорианскому календарю. До окончания остается…

28/04/2024 07:35
  • Новости

Таких вкусных оладий вы еще не готовили: ни кефир, ни ряженка вам не понадобятся

Оладьи можно приготовить не только на основе кефира, кислого молока или ряженки, но и из…

28/04/2024 06:31
  • Новости

Для чего умные водители держат в салоне автомобиля иголку или шпильку – вы будете удивлены

Автомобильные эксперты рассекретили хитрый прием многих водителей. И теперь вы тоже будете знать, для чего…

27/04/2024 22:58
  • Новости

Погода в Украине на воскресенье: где ждать грозовых осадков 28 апреля

В воскресенье, 28 апреля, ожидается потепление, соответственно станет заметнее разница между ночными и дневными температурами.…

27/04/2024 21:47
  • Новости

​Магнитные бури на воскресенье: какой уровень опасности ожидается 28 апреля

В течение последних 24 часов вспышки на солнце продолжаются. В воскресенье жители Земли почувствуют на…

27/04/2024 20:36
  • Новости

Чистим духовку без вредных химикатов – эффективный лайфхак с всего одним ингредиентом

Духовка – один из самых сложных в уходе приборов. Засохшие загрязнения трудно удалить, а жирные…

27/04/2024 19:24