Для її приготування беруть 200 г попелу на відро води і, періодично помішуючи, витримують 1-2 доби. Настій, що утворився зливають і на 4-6 годин замочують у ньому насіння.
Після цього просушують до сипучості — насіння готове до посіву.
«Рекордсменом» за кількістю корисних мікроелементів вважається попіл таких рослин, як береза, ялівець, яблуня, горобина, сосна (ось де знадобляться сухі дерева, що залишилися після новорічних свят), шипшина (стебла троянд, що залишилися від обрізки на зиму), а також стебла соняшнику, картоплі, пшениці, вівса.
Світлана ВНУКОВА.
Харківська область.
Пижама – домашняя одежда для сна и отдыха, которая характеризуется комфортом ношения и мягкостью ткани.…
После перехода на новоюлианский календарь дата Дня святого Николая изменилась. Православная церковь Украины с прошлого…
Будет ли в субботу тепло или готовиться к дождям и снегу? Что говорят синоптики.
Будет ли геомагнитная активность повышена в этот уикенд? Какие прогнозы делают эксперты..
Позаботьтесь, чтобы ваш виноград легко перенес зиму и порадовал вас хорошим урожаем в следующем году.
Потрясающе вкусный десерт за рекордно короткое время – прийдете в восторг от этого рецепта.