П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаСпоживачЯкі медичні гаджети потрібні вдома

Які медичні гаджети потрібні вдома

Этот материал также доступен на русском языке
Війна, що неочікувано прийшла до України, змусила подбати про власне здоров’я. Тривога за близьких погіршує самопочуття, а у вирі новин люди не звертають уваги на перші симптоми хвороб.

Але вони нікуди не поділися, а віруси та інші шкідливі мікроорганізми й надалі атакують. Тому вдома мають бути не лише ліки, а й медичні прилади, що контролюють стан. А придбати їх допоможе магазин Алло у Дніпрі.

Безконтактний термометр ― контролюйте температуру тіла

Ці гаджет потрібні всім. Вони дають змогу вимірювати температуру без прямого контакту з людиною. Як показав досвід, особливо зі штамами вірусу COVID-19, які поширюються через фізичну взаємодію, цей пристрій вважається одним із найкращих способів безконтактної перевірки температури. У порівнянні з ртутними результати на цих термометрах також легше зчитувати.

Пульсоксиметр ― стежте за рівнем кисню

Від перебування у вологих підвалах та бомбосховищах підвищується ризик хвороб дихальних шляхів. Мета пульсоксиметра полягає в тому, щоб побачити, чи добре ваша кров насичена киснем. Він став важливим медичним приладом під час пандемії. Пацієнтам, які страждають від легеневих хвороб, дуже важливо моніторити рівень кисню в крові. Деякі моделі також визначають частоту пульсу, що дає додаткову інформацію про здоров’я людини.

Глюкометр ― вимірюйте рівень цукру

Домашні тести на глюкозу в крові потрібні всім пацієнтам із діабетом, щоб не допускати критичних показників. Цей пристрій досить зручний і простий у використанні для всіх, у тому числі для пацієнтів похилого віку. Регулярна перевірка рівня глюкози є обов’язковою не лише для тих, кому встановили діагноз цукровий діабет, щоб уникнути серйозних захворювань у майбутньому.

Тонометр ― вимірюйте артеріальний тиск

Підвищений стрес, малорухливість, ожиріння та неправильне харчування можуть різко вплинути на роботу серця. Багато людей страждають від підвищеного тиску, не помічаючи цього. Тонометри ― зручний пристрій, який можна тримати вдома, щоб контролювати стан здоров’я. Виділяють такі різновиди:

  • електронний;
  • автоматичний;
  • напівавтоматичний;
  • ручний.

У порівнянні з традиційним, що використовується в поліклініках, автоматичний монітор артеріального тиску простіший у застосуванні. Вирізняється зручністю цифровий вимірювач, оскільки результати показуються безпосередньо на екрані.

Небулайзери та кварцові лампи ― лікуйтеся вдома

Інгалятори використовують для швидкої подачі кисню безпосередньо в легені. Пристрій рекомендується в тих випадках, коли потрібне негайне полегшення стану. Його застосування гарантує, що ваші легені наповнюються достатньою кількістю кисню.

Кварцова лампа ― електричний пристрій, що випромінює ультрафіолетове світло, за допомогою якого вбиває бактерії. Знезаражувати можна повітря, шкіру, слизові оболонки.

Відвідування лікарні не завжди можливе, особливо тим, хто проживає в небезпечних регіонах. Тому потрібно мати вдома медичні пристрої, щоб стежити за життєвими показниками.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні