Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачВибираємо головний убір на літо

Вибираємо головний убір на літо

Этот материал также доступен на русском языке
Найнеобхідніший аксесуар на літо, це, звичайно ж, капелюшок. У спекотні дні він може не лише захистити від сонячних променів, але й додати до образу щось нове та цікаве. Який головний убір вибрати на літо і з чим його носити, ділимося модними порадами.

Як і з чим носити капелюх, панаму і кепку?

СОЛОМ’ЯНИЙ КАПЕЛЮХ. Плетений капелюшок із соломки або волокна – це літня класика. Його можна надягати на прогулянку до парку, в похід на пляж, на свято або зустріч. До того ж солом’яні капелюхи пасують практично всім, навіть чоловікам. Проте цього року стилісти радять придбати такий капелюшок саме дамам. І вибирати краще з широкими крисами. Його можна носити з легкою й довгою сукнею або сарафаном. Дуже модним буде літній образ, створений легкою тунікою з квітковим малюнком. Також оригінальний та стильний вигляд має капелюх із широкими полями з яскравими штанами й жакетом або зі строкатою блузкою зі світлими штанами (кюлотами).

 

 

 

ФЕДОРА. Одна з популярних моделей капелюха вже кілька років. Цю модель вирізняють вузькі криси та середньої висоти тулія з заглибиною. Федору можна носити абсолютно з будь-яким вбранням: як з діловим (класичним) одягом, так і з туніками, звичайними штанами, джинсами, літніми шортами і сарафанами прямого крою. Чоловікам краще носити капелюх з бавовняними сорочками або футболками поло зі світлим або темним низом. Непоганий вигляд має федора з одягом у морському стилі. А от поєднання зі спортивними речами потрібно уникати.

 

ПАНАМА. Популярна влітку і панама – тканинний капелюх з м’якими крисами. Найвідповіднішими матеріалами для капелюшка на літо стануть бавовна, льон і денім (котон або джинс). Панамка чудово поєднується з повсякденним одягом: джинсами, різними штанами, батниками і толстовками, футболками та майками, спортивними спідницями і сарафанами. Але не варто поєднувати з панамою широкі штани і сорочки – це може зробити образ грубим і незграбним. Непоганий вигляд має панама з одягом у стилі «сафарі» це шорти, сукні, футболки, штани та спідниці кольору хакі або пісочного відтінку з льону або бавовняного типу тканин.

 

КЕПКА. Кепки, або капелюшки з козирками, все ще залишаються популярним головним убором на літо. Вони поєднуються з одягом у спортивному стилі, а яскраву бейсболку можна надіти навіть з сарафаном.

До речі, так само актуальним і бюджетним варіантом для літа будуть яскраві жіночі пов’язки. Вони прикриють голову і стануть справжнім жіночим аксесуаром. Доповнять образ сонцезахисні окуляри, яскраві намиста і браслети.

 

Поради стилістів

Вибирайте на літо головний убір світлих або пастельних кольорів. Добре, якщо це пісочні, бежеві, білі, світло-сірі або молочні відтінки. Якщо, наприклад, панамка або кепка прикрашена стразами, різнокольоровими малюнками або паєтками, намагайтеся вибирати одяг не так помітний, бажано класичних кольорів. Але доповніть образ яскравими аксесуарами, взуттям або сумкою.

При виборі капелюха приділіть увагу ширині крисів, висоті тулії, щоб вона пасувала до вашої обличчя і кольоротипу. Якщо риси м’які, то і капелюшок має бути м’який і витончений. Безглуздий вигляд мають величезні ширококрисі капелюхи і при дрібних рисах обличчя.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні