Новини

Гороскоп здоров’я на жовтень

Гороскоп здоров’я на жовтень

Овен

Можливими є перевантаження та підвищення артеріального тиску, головні болі та судоми ніг. Тут допоможе одне – правильно розподілити енергію: виділити час на роботу і час на відпочинок. Також у жовтні зверніть увагу на зміцнення кісток та легенів, можливими є запальні процеси.

Телець

Особливо вразливим місцем у жовтні є шкіра (можливими є запалення та інфекції). Також уваги у цей період потребує серце. Не нехтуйте порадами лікарів, не забувайте приймати призначені ліки. Щоб уникнути хвороби, треба більше часу приділяти відпочинку на свіжому повітрі, фізичній активності.

Близнюки

Потрібно збільшити фізичну активність, наприклад, більше ходити пішки. Це допоможе запобігти зниженню імунітету і проблемам з нервовою системою, появі нападів депресії, перепадам настрою, збільшенню маси тіла. Не завадить також регулярний контроль рівня цукру в крові.

Рак

Раки часто думають про інших більше, ніж про себе, тому нехтують власним здоров’ям. Але у жовтні це не завдасть їм суттєвого клопоту – якщо зараз є якісь хвороби, то вони почнуть згасати. Але заспокоюватися не слід: профілактичні заходи у вигляді регулярних фізичних вправ не будуть зайвими.

Лев

Слід берегти нерви, бо вони можуть вплинути на стан здоров’я, призвести до підвищення артеріального тиску. Варто звернутися до фахівця ще на початкових етапах, щоб уникнути проблем у майбутньому. Головна увага має бути прикута до стану шлунка та підшлункової залози.

Діва

Можуть виникнути проблеми з травленням, особливо у тих, хто вже мав виразку. У жовтні утримуйтеся від вживання салатів з майонезом та надмірної кількості солодощів, щоб уникнути небезпечного підвищення рівня цукру в крові, появи холестеринових бляшок у судинах, збільшення маси тіла.

Терези

Якщо маєте хронічні захворювання системи травлення або суглобів, нирок або печінки, то не залишайте їх без уваги. Профілактичні заходи, призначені лікарем, допоможуть уникнути небажаних ускладнень.

Скорпіон

Варто змінити стиль життя, додавши більше активності та здорового харчування, особливо в холодну пору року. Можливо, є сенс трохи скоротити обсяги споживання нездорової їжі. Подорожі та помірні заняття спортом допоможуть підтримувати себе у належній формі.

Стрілець

Зміцнити організм, щоб не було нежитю або грипу, у жовтні допоможуть прогулянки на свіжому повітрі, прийняття холодного душу і правильне харчування. Уникайте стресів і дотримуйтеся здорового способу життя. Не зайвими стануть тренування, але без великих перевантажень.

Козеріг

Подбайте про своє психічне здоров’я, бо слабкою ланкою є щитовидна залоза, яка погано реагує на стреси. У цьому допоможуть дихальні практики, правильне харчування, медитація і спорт. Але переборщувати з останнім не варто – є ризик отримати травму і не досягти бажаного результату.

Водолій

Можливими є проблеми з хребтом (защемлення), печінкою та підшлунковою залозою (періодичні болі). Тому у жовтні дотримуйтеся стандартних рекомендацій: ходіть на масаж, будьте фізично активними і їжте якісну їжу, багату на вітаміни. Не зайвими будуть також розвантажувальні дні.

Риби

Особливої уваги у жовтні потребуватиме серцево-судинна система. Є небезпека появи серцевих аритмій. Профілактичні заходи (рівний емоційний стан, 8-годинний сон) допоможуть уникнути проблем у майбутньому, зокрема порушень серцевого ритму або підвищення артеріального тиску.

Метки: астрологія

Новое на сайте

  • Новини

Вночі Росію масово атакували українські БПЛА

Протягом минулої доби зафіксовано 165 бойових зіткнень. Більше чверті з них припадає на Покровський напрямок.

29/09/2024 12:52
  • Новини

Комбуча чи чайний гриб – у чому різниця між цими напоями (відео)

Модна нині комбуча – це насправді старомодний чайний гриб. Що між ними спільного, розбираємо у…

29/09/2024 11:36
  • Статті

Виплата пенсій, тарифи і перехід на зимовий час – які зміни на нас чекають у жовтні

Отримуєте пенсію на картку? У жовтні «Ощадбанк» нарахує додаткову плату. За що ще доведеться платити…

29/09/2024 10:48
  • Статті

Що таке соціальний захист і хто може на нього розраховувати

Право на соціальний захист громадян на старості не обмежується лише пенсійним забезпеченням, воно включає різні…

29/09/2024 08:30
  • Новини

Свята та народні прикмети 29 вересня — чому цього дня заборонено відмовляти в допомозі

29 вересня в України відзначають День пам’яті трагедії Бабиного Яру, Всесвітній день серця, Всеукраїнський день дошкілля,…

29/09/2024 07:28
  • Новини

Штрудель з яблуками за 15 хвилин – найшвидший і найсмачніший рецепт для приємного чаювання

Пропонуємо вам рецепт десерту, який ви готуватимете кожні вихідні, а може навіть і частіше. Готується…

29/09/2024 06:31