Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаПільгиПільги без черги

Пільги без черги

Этот материал также доступен на русском языке
Восени на сайті Міністерства соціальної політики запрацював електронний кабінет особи з інвалідністю. Для цієї категорії людей можливість користуватися таким сервісом є особливо важливою.

Електронний кабінет допомагає подавати документи на отримання пільг без черг та будь-яких складнощів. Розкажемо, як у ньому зареєструватися, щоб скористатися його перевагами.

Електронний кабінет особи з інвалідністю – це державний сервіс, який дозволяє прямо з дому подавати пакет документів для отримання технічних засобів реабілітації (ТСР) .

Попередньо можна ознайомитись з електронним каталогом ТСР, вибрати потрібного виробника та власне засіб технічної реабілітації. Тут також є можливість контролювати, яким ТСР, за якою ціною та в який термін вас мають забезпечити.

Зверніть увагу! Якщо Ви не зареєстровані в Централізованому банку даних з проблем інвалідності (ЦБВ), створити свій електронний кабінет не вдасться. Тому для початку необхідно особисто звернутися до відділення соціального захисту за місцем проживання та подати заяву з проханням про реєстрацію в ЦБІ. Там вам нададуть спеціальний код авторизації , який допоможе створити власний електронний кабінет.

Щоб створити електронний кабінет особи з інвалідністю, зайдіть на веб-сайт ek-cbi.msp.gov.ua.

У правому верхньому кутку є графічне зображення постаті чоловічка. Натисніть на нього мишкою, а коли відкриється меню зі списком завдань, виберіть пункт «Реєстрація на порталі ЦБВ». Далі дотримуйтесь нашої інструкції.

  1. Заповніть реєстраційну форму: введіть логін (ім’я користувача), придумайте пароль та вкажіть адресу своєї електронної пошти, що діє.
  2. Тепер виберіть вид реєстрації “Без електронного підпису (ключа)” і введіть код авторизації, отриманий в управлінні соціального захисту населення .
  3. Натисніть кнопку «Зареєструватися».

Після всіх описаних дій на електронну адресу має надіслати лист , який підтвердить вашу реєстрацію в електронному кабінеті особи з інвалідністю ЦБВ.

Якщо у вас виникнуть питання, звертайтеся за консультацією:

  • у місцеве управління соціального захисту;
  • дзвоніть за телефоном: (044) 293-17-49;
  • пишіть на електронну пошту: [email protected] .

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні