Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 5 по 11 червня

Гороскоп на тиждень із 5 по 11 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Місяць зменшується цього тижня, від понеділка почалася фаза третьої чверті нічного світила. Настав час завершувати роботи, розпочаті в перші кілька днів після молодика 19 травня.

Вже достатньо накопичено сил і енергії, тому активні дії будуть давати добрий результат та приносити плоди. Третя чверть Місяця активізує соціальні зв’язки, суспільні взаємини, прагнення до плідної співпраці.

За принципом аналогії перехід від повного місяця до третьої фази Місяця можна представити як завершення осені та початок зими. Дуже відповідальний період (5 – 11 травня) є фундаментом на найближчі 4 тижні – до повні 3 липня. Те, що буде зроблено зараз, стане в пригоді і наступного місячного місяця. Дбайливо витрачайте свої ресурси, раціонально, ґрунтовно та по-розумному підходьте до вирішення робочих питань. Намагайтеся не конфліктувати із опонентами.

5 червня о 16:46 Венера входить на знак Лева і одразу ж утворює опозицію з ретро-Плутоном, вплив цього аспекту протримається ще кілька днів. У цей час збільшиться кількість суперечок та сварок між людьми, часто через гроші. З іншого боку, їх можна вирішити, якщо шукати компроміс, застосовуючи дипломатичний підхід.

Любовний гороскоп на червень говорить про те, що можливі деякі труднощі, переважно через те, що кожен із партнерів вважає себе головним. Боротьба за лідерство може призвести до небажаних наслідків особистих стосунків. Взаємні претензії, ревнощі, сумніви створюють хворий психологічний клімат. Помилки, скоєні цього тижня, буде важко виправити у майбутньому, їхній шлейф може тривати дуже довго.

11 червня о 12:45 Плутон повертається на знак Козорога, утворює гармонійний аспект із Меркурієм у Тельці, що сприяє фінансовим справам та вирішенню майнових питань. О 13:26 Меркурій входить на знак Близнят до 27 червня, де має сильний статус – управління. Від цього дня життя прискорюється, стосунки розвиваються швидше, легше відбувається адаптація в нових умовах.

Гороскоп на тиждень із 5 по 11 червня

Овен

Намагайтеся не витрачати свою енергію марно. Плітки та зайві розмови можуть вплинути на ваше самопочуття. У вихідні зірки радять відпочинок на свіжому повітрі.

Телець

У першій половині тижня ваш настрій буде не на висоті. Через це можливі конфлікти із родичами. Зате на вихідних на вас чекає успіх у всьому.

Близнюки

Важливими справами займіться у першій половині тижня. Не виключені невеликі фінансові проблеми, але не переживайте, чи ситуація виправиться.

Рак

Цього тижня успіх усміхнеться вам у багатьох справах. У середу бажано не звалювати на себе занадто багато роботи, відпочинок також важливий. Можливі додаткові фінансові надходження.

Лев

Сприятливий тиждень для вирішення важливих питань. Ви відчуєте приплив енергії. Може знадобитися допомога близькій людині. Поставтеся до його проблеми серйозно, не відмахуйтесь від прохання.

Діва

Ваші задуми можуть втілитись у життя, якщо вдасться діяти дуже акуратно і не говорити зайвого. Головне, не перекладайте вирішення важливих питань на чужі плечі.

Терези

Вам доведеться вирішувати чужі проблеми, когось мирити, давати гроші у борг. У відносинах із близькими наприкінці тижня можуть виникнути труднощі.

Скорпіон

Зараз ви сповнені енергії та сил, поділіться своїм позитивним настроєм із родичами. Не виключені вдалі придбання чи фінансовий прибуток. Уникайте важкої фізичної праці.

Стрілець

У цей період постарайтеся не ухвалювати серйозних рішень. Другу половину присвятіть сімейним справам. Можливо, дітям чи онукам знадобиться допомога.

Козеріг

Уникайте будь-яких конфліктів. Бажано не афішувати свої наміри, тоді вони швидше здійсняться. Матеріальні питання сім’ї вдасться успішно вирішити, але насамперед вам відкриється чужий обман.

Водолій

Цього тижня небажано проявляти активність та ініціативу. У відносинах із оточуючими постарайтеся не говорити зайвого. Будьте уважні у фінансових питаннях.

Риби

Слідкуйте за своїм емоційним станом. Спробуйте позбутися старих і давно непотрібних речей. Господарство та благоустрій будинку – це те, на що варто звернути увагу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні