Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаНовиниУкрпошта попередила про важливі зміни з 1 червня: торкнеться багатьох українців

Укрпошта попередила про важливі зміни з 1 червня: торкнеться багатьох українців

Этот материал также доступен на русском языке
Набрав чинності новий закон про поштовий зв'язок і тепер на українців чекає низка змін, деякі з них вже будуть запроваджені з 1 червня.

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у Telegram.

Так, з 1 липня буде скасовано бандерольки, а з 1 червня тарифи на відправку посилок у США знизяться, а значить з’явиться можливість заощадити.

Раніше ми розповідали, що Укрпошта проводить виплату одноразової грошової допомоги: хто зможе отримати.

«З 1 липня така річ, як «бандеролька», яку потрібно було обклеювати марками, сягає минулого. Дуже радимо нашим клієнтам максимально використовувати наші відмінні марки для оплати цих пересилок до 1 липня, а після цього просто посилати посилки, які можна зручно оформити онлайн в особистому кабінеті або мобільному додатку. І одразу сплатити. А марки, безумовно, можна і потрібно збирати для історії, надсилання листів та листівок по Україні та всьому світу», – зазначив Ігор Смілянський.

Також в Укрпошті найближчим часом планують відмовитися від печаток та сургуча, за словами Смілянського, вони чудово доповнять музей та знайдуть там своє місце.

Приємне нововведення і те, що не потрібно йти до відділення, щоб замовити марки, конверти тощо. Все це можна замовити онлайн, оплатити карткою або безготівково, особливо якщо ви бізнес або юридична особа + забрати їх у найближчому відділенні після отримання смс.

«Менше папірців – менше черг у відділеннях. Можете кілька днів попрактикуватися, а з 1 червня ця послуга працюватиме вже у звичайному режимі», – повідомив І. Смілянський.

Щодо знижок, то завдяки підписаній з Поштою США угоді PRIME, Укрпошта знижує тарифи на США з 1 червня. Тому відправники зможуть економити 8% і все це з повним трекінгом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні