П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНе котлети, а справжній шедевр: який овоч потрібно додати у фарш для...

Не котлети, а справжній шедевр: який овоч потрібно додати у фарш для соковитості – і це не картопля

Этот материал также доступен на русском языке
Серед різноманітності страв котлети ніколи не втрачають своєї популярності. Вони ідеально доповнюють обідній та святковий стіл. Але як приготувати котлети, щоб усі були у захваті та просили рецепт?

Все просто – потрібно правильно підготувати фарш, а також додати потрібні інгредієнти.

Ми звикли в котлети додавати яйце, хліб, манку, картоплю, але забуваємо про продукт, який здатний зробити їх справжнім шедевром.

Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.

Шеф-кухарі поділилися секретним інгредієнтом. І ним виявилася капуста.

Капуста наповнює м’ясо соком і робить котлети повітряними та дуже смачними.

На 1 кг фаршу достатньо додати 100-150 г капусти. Але треба врахувати кілька нюансів.

Капусту потрібно максимально подрібнити, краще зробити це за допомогою блендера.

У капустяну суміш додають сіль, щоб овоч пустив сік.

Перед додаванням до м’ясного фаршу капусті потрібно дати настоятися хоча б 5 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні