Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірно м'яка та смачна печінка: господині розкрили головний секрет – молоко не...

Неймовірно м’яка та смачна печінка: господині розкрили головний секрет – молоко не знадобиться

Этот материал также доступен на русском языке
Господині знають, що страви з печінки вимагають підготовки та вправності. Часто печінка виходить гіркуватою, сухою та жорсткою. Ситуацію рятують молоком, але є не менш ефективний спосіб.

Дозволити замочувати печінку в молоці можуть не всі, ціни на цей продукт кусаються, тому краще вдатися до більш бюджетного варіанту.

Порадувати сім’ю можна, приготувавши печінку з яблуками.

Щоб печінка вийшла чудової якості, потрібно приготувати маринад. Для цього в літрі води розводять по 1 столовій ложці цукру та солі.

Після цього в ємність відправляють печінку. Можна подрібнити продукт, а можна відправляти цілісно. Але що більше шматок печінки, то довше його треба маринувати.

Курячу печінку або подрібнену яловичину залишають у маринаді на 25-30 хвилин. Якщо шматок великий, то нехай маринується в маринаді не менше 1-1,5 години.

Після цього можна розпочинати приготування печінки, змивати залишки маринаду не обов’язково.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні