П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк приготувати пухке наче хмаринка пюре з картоплі: потрібно додати один секретний...

Як приготувати пухке наче хмаринка пюре з картоплі: потрібно додати один секретний інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке
Картопляне пюре – улюблений гарнір у багатьох українців, який ідеально поєднується з рибою, м'ясом чи просто овочами. Але часто воно виходить збитим, клейким та несмачним.

Виправити ситуацію допоможе звичайний інгредієнт, який завжди під час приготування пюре додають розумні господині. Йдеться про яйця.

Тільки не потрібно вбивати в готову картоплю відразу все яйце. Для надання страві легкості нам знадобиться лише білок, який потрібно ретельно збити до появи щільної білої маси. І лише потім змішати з готовим картопляним пюре. Жовток вводити не потрібно.

Звичайно, потрібно використовувати виключно свіжі яйця. Також для приготування ідеального пюре потрібно правильно варити картоплю. Так, сирий овоч бажано покласти в воду, що вже вирує. А сіль треба додавати на завершальному етапі варіння.

Коли картопля приготується, всю рідину потрібно злити і тільки потім вводити необхідні інгредієнти.

Також замість молока краще додати вершки, тоді консистенція у пюре буде ніжною, а сама страва – смачною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко зварити горох без соди та замочування.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні