П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 6 по 12 березня

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 березня

Этот материал также доступен на русском языке
На нас чекає один із найважливіших періодів весни 2023 року.

Починається тиждень з повні в Діві 7 березня і переходу Сатурна з Водолія у знак Риби цього ж дня. Ці дві важливі астрологічні події відбуваються на тлі унікальної та щасливої комбінації небесних тіл, яка називається “Ворота Попелюшки”. Гармонійний зв’язок Венери, Юпітера та Хірона формує таку конфігурацію. Це рідкісне явище, чудовий шанс знайти в собі крапку опори і змінити свою долю на краще.

Особливо вдалий тиждень для Овнів, Левів та Стрільців, які народилися у другій декаді зодіакального місяця. Ви отримуєте ключі, то знайдіть потрібні двері та увійдіть до них! Пасивність протипоказана, необхідно діяти і не втрачати жодної хвилини. Гарний час для налагодження контактів із іноземцями, виїзду за кордон на тривалий період, а також для вирішення особистих питань.

Традиційно “Ворота Попелюшки” пов’язують із романтикою, любов’ю, популярністю, таланом. Взаємини, що зав’язалися в першій декаді березня, напевно, будуть корисними і довгостроковими. Той, хто прагне знайти своє місце під Сонцем, робіть це, адже тільки так можна реалізувати щасливі шанси. Потрібно просто почати і вам пощастить!

Цей тиждень хороший, щоб заробляти гроші чи закладати основу майбутнього добробуту. Навіть якщо ви за вдачею не бізнесмен, спробуйте побути таким.

Від 8 березня життя багатьох зміниться на краще, оскільки закінчиться тривалий період, пов’язаний із зовнішніми обмеженнями, закриттям кордонів, зниженням доходів. Прекрасна можливість розпочати життя наново та повністю перебудувати його. Але для цього потрібно зробити багато внутрішньої роботи, проявити стійкість, здобути віру і впевненість у собі. Сатурн у Рибах перебуватиме близько трьох років. Саме тоді розмиваються кордони, знижується зовнішній тиск, тобто люди стають вільнішими.

Субота та неділяідеально підходять для дружніх та романтичних зустрічей, примирення з родичами та партнерами, ближніх поїздок та далеких подорожей, проведення різноманітних заходів.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 березня

Овен

Впевненість у собі допоможе вирішити давній конфлікт. Складні справи краще не починати, якщо не вистачає сил та ресурсів. Уникайте зайвих витрат. Коротка прогулянка на свіжому повітрі допоможе від безсоння.

Телець

Щоб знайти вихід із складної ситуації, прислухайтеся до інтуїції. Зірки радять уникати самотності. У вихідні можуть виникнути проблеми із травленням.

Близнюки

Цей тиждень підходить для нових починань. Кінець тижня сприятливий для вирішення побутових питань. Вдалий час для покупки.

Рак

Не витрачайте свої сили та енергію. Скоротіть список справ, пов’язаних із важкою фізичною працею. Проведіть цей час у колі близьких.

Лев

Гороскоп обіцяє вам удачу: складні завдання просто вирішуватимуться. Головне – уникайте рішень, викликаних емоціями. У понеділок можливі несподівані новини.

Діва

Вам варто взятися за вирішення складного завдання – вам вистачить сил та енергії довести справу до кінця. Будьте уважні до людей, які вам дорогі.

Терези

На початку тижня зірки радять зайнятися профілактикою здоров’я. Можливий невеликий грошовий прибуток. Дрібні проблеми можуть вибити вас із колії. Поставтеся до випробувань філософськи.

Скорпіон

Тиждень пройде добре, якщо ви збережете душевну рівновагу та спокій. Багато позитиву та гарне самопочуття принесе спілкування з новими людьми.

Стрілець

Ви схильні надто гостро реагувати на думку інших людей. Замість того, щоб дратуватися, займіться впорядкуванням будинку.

Козеріг

Тиждень обіцяє бути насиченим. Відкладіть домашні справи та займіться чимось приємним. Терпіння та почуття гумору допоможуть пережити неприємності. Не давайте обіцянок і не укладайте фінансові угоди.

Водолій

Завдяки вашій енергійності та працьовитості багато проблем вирішаться самі собою. Є ймовірність фінансового надходження. Також зірки рекомендують частіше гуляти на свіжому повітрі.

Риби

Візьміться за справу, яку давно відкладали. Уникайте суперечок із сторонніми людьми. Вільний час присвятіть активному відпочинку. У вихідні чекайте на дзвінок т старого друга з добрими новинами.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні