П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГенштаб повідомляє про обстановку на фронті на ранок 26 лютого: ворог нарощує...

Генштаб повідомляє про обстановку на фронті на ранок 26 лютого: ворог нарощує оборону окупованого Криму

Этот материал также доступен на русском языке
Авиация Сил обороны за минувшие сутки нанесла 12 ударов по районам сосредоточения личного состава и военной техники оккупантов.

Також наші захисники збили три ворожі безпілотні літальні апарати різних типів: “Орлан-10”, “Supercam S350” та “Ланцет-3”.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в оперативному зведенні на ранок 26 лютого.

Основні моменти:

– за минулу добу підрозділи ЗСУ відбили 71 атаку на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямах;

– російські війська завдали 14 ракетних та 19 авіаційних ударів. Здійснили 57 обстрілів із РСЗВ;

– українська авіація завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки. Також було збито 3 безпілотники різних типів: «Орлан-10», «Supercam S350» та «Ланцет-3»;

– ракетні війська та артилерія ЗСУ вразили пункт управління, 2 райони зосередження живої сили, радіолокаційну станцію, станцію радіоелектронної боротьби, а також ще 2 важливі цілі.

Російські окупанти нарощують оборону тимчасово окупованого Криму, зокрема будують фортифікаційні споруди. З Челябінської області прибуло 150 російських військовослужбовців термінової служби для виконання інженерних робіт, – йдеться також у повідомленні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні