Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 6 по 12 лютого

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень відносно спокійний і передбачуваний, проте багатьом людям інтуїція нагадує, що цей час затишшя перед бурею.

Основним завданням стане необхідність гармонійно виявити свою індивідуальність серед оточуючих. Творчий період, чудова нагода зробити значний ривок уперед, а всі ключі до цього – у потенціалі повного місяця у Леві, який відбувся 5 лютого.

11 лютого о 13:22 за київським часом Меркурій входить у знак Водолія – транзит сприяє переворотам та змінам власної думки, допомагає внести ясність у найзаплутаніші процеси. Люди найбільш відкриті у спілкуванні, сприйнятливі до нових знань, стійкі до різноманітних інформаційних вкидань, т.к. посилюється здатність бачити істину, розуміти реальний стан речей.

Третя чверть Місяця допомагає засвоїти життєві уроки та отримати цінний досвід. Вже можна зменшити темп і отримувати результати від раніше виконаної роботи, почуватися цілком комфортно. У цей час можна знайти гармонію зі своїм внутрішнім світом і розібратися з справами, що накопичилися.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 лютого

Овен

Визначте свої цілі найближчим часом. Уникайте конфліктів із близькими, виявіть до них турботу та увагу. У вихідні утримайтеся від спілкування з незнайомими людьми.

Телець

Ваше матеріальне становище покращиться, з’явиться можливість придбати необхідні в побуті речі. Також гарний час для тривалої поїздки у справах чи гості. Ваше здоров’я буде на висоті.

Близнюки

Гарний час для важливих покупок. Фінансова ситуація у сім’ї буде стабільна. І не відмовляйте у допомозі близьким людям. Одягайтеся тепло, особливо у понеділок, інакше про себе нагадають хвороби.

Рак

Початок тижня – слушний час для вирішення важливих питань і справ. Однак будьте обережні, вам може загрожувати перенапруга, яка спричинить загострення захворювань.

Лев

Вас чекаєют нове знайомство, можливість несподіваних подорожей та вигідних пропозицій. Не сумнівайтеся – погоджуйтесь на все. У сімейних питаннях та заплутаних ситуаціях довіряйте інтуїції.

Діва

Цього тижня зірки радять зайнятися своїм здоров’ям. У вас буде шанс подолати свою недугу. А обговорення гострих сімейних тем відкладіть на згодом.

Терези

Сприятливий час, щоб вирішити фінансові проблеми та приділити увагу своїм близьким. Побойтесь вірусніх інфекціїй, в ці дні ваш організм може бути занадто ослаблений.

Скорпіон

Гарний час для господарських справ та домашніх турбот. Подібні роботи пройдуть легко та швидко. Відносини із родичами у цей період будуть доброзичливими.

Стрілець

Весь тиждень у справах виявляйте рішучість. Також зірки попереджають про незаплановані витрати. Це може статися у другій половині тижня. Намагайтеся контролювати витрати.

Козеріг

Бажання досягти свого в невирішених питаннях може викликати у вас втому. Постарайтеся не давати жодних обіцянок, навіть якщо вам здається, що справа – дрібниця.

Водолій

На тижні ви виявите ініціативу та лідерство у домашніх справах. За це близькі вам будуть вдячні та у відповідь прийдуть до вас на допомогу. Будь-яких проблем зі здоров’ям не очікується.

Риби

Вас щось турбує. Знайдіть час, щоб поговорити з близькими людьми «до душі». На вихідні краще не планувати жодної активності та більше часу відвести на відпочинок.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні