Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень із 23 по 29 січня

Місячний посівний календар дачника на тиждень із 23 по 29 січня

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня можна вже сміливо готувати насіння до посіву на розсаду, пересаджувати кімнатні рослини. Не варто забувати про захист саду від шкідників, проводити снігозатримання, якщо є сніг.

23 січня. Несприятливий день. Посіви та посадки краще відкласти, але можна боротися зі шкідниками, проводити снігозатримання у саду, захищати сад від гризунів.

24-25 січня. Сприятливі дні. У ці дні можна садити та сіяти будь-які культури, висаджувати квіти та пророщувати насіння. Дозволено мінеральні та органічні добрива, прополювання та розпушування ґрунту, висаджування розсади в теплицю. А ось від обрізки гілок дерев та чищення кори краще відмовитися.

26-27 січня. Не дуже сприятливі дні. Можна проводити мінеральне підживлення рослин, розпушування ґрунту, обприскування від хвороб та шкідників. Не рекомендуються посіви та посадки, поливи та обприскування рослин. Не можна обрізати гілки рослин та кущів, якщо погода безвітряна та суха.

28-29 січня. Сприятливі дні. Будуть вдалими посіви та посадки будь-яких овочів та зелені, а також вигонка зелені. Дозволено рясні поливи та підживлення. Вдалі дні для посадок та пересадок будь-яких квітів у горщиках, особливо кактусів та орхідей.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чи можна виростити плодоносний абрикос з кісточки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні