П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовиниЗведення Генштабу : ЗСУ відбили атаки росіян в районі 10 населених пунктів...

Зведення Генштабу : ЗСУ відбили атаки росіян в районі 10 населених пунктів Донецької області

Этот материал также доступен на русском языке
Розпочалася 249 доба російського вторгнення в Україну. ЗСУ відбили атаки російської армії в районі 10 населених пунктів Донецької області.

Ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Генштаб у ранковому зведенні за добу повідомив, що українські війська відбили атаки росіян у районі 10 населених пунктів Донецької області.

Ворог продовжує обстріл підрозділів Сил оборони вздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку.

Завдаються удари по критичній інфраструктурі та приміщенням цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

“За добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів: Яківлівка, Бахмут, Бахмутське, Олександропіль, Кам’янка, Авдіївка, Першотравневе, Красногорівка, Мар’їнка, Новомихайлівка Донецької області”, – йдеться у повідомленні.

Також  повідомляється, що за добу Збройні сили України знищили 950 російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення – приблизно 71 200.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні