П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯкі продукти викликають стрибки цукру у крові?

Які продукти викликають стрибки цукру у крові?

Этот материал также доступен на русском языке
За своїм раціоном повинні ретельно стежити не лише люди, які страждають на діабет, а й ті, хто перебуває в групі ризику і схильні до підвищення рівня цукру в крові.

Перелік продуктів, що провокують стрибки цукру, опублікували в SheFinds.com .

Дієтологи виділяють п’ять груп продуктів, які слід скоротити, щоб схуднути та покращити загальний стан здоров’я.

  1. Підсолоджені напої

Ми не можемо заперечувати, що освіжаючий газована вода, сік або лимонад можуть дійсно допомогти в спекотний день, але лікарі вважають, що людям, які хочуть скинути зайву вагу або просто хочуть уникнути сплеску цукру в крові, краще відмовитися від таких напоїв.

  1. Фасована випічка

Хто не любить смачну випічку, щоб розпочати свій день? На жаль, експерти в галузі охорони здоров’я сходяться на думці, що вживання цих солодких продуктів на сніданок може серйозно позначитися на загальному стані здоров’я, і їх слід уникати, якщо ви намагаєтеся схуднути.

  1. Білі крохмалі

Ні для кого не секрет, що білі крохмалі, такі як білий рис, макарони, білий хліб і картопля можуть призвести до збільшення ваги через підвищення рівня цукру в крові.

  1. Сухі сніданки

Так само, як тістечка на сніданок, пластівці для сніданку можуть здатися ідеальним варіантом, але вони майже завжди не підходять для тих, хто піклується про своє здоров’я.

Вся справа в тому, що якщо вони не цільнозернові і не містять білок, більшість сухих сніданків містять доданий цукор.

  1. Солодкі йогурти

Йогурт часто може бути дуже корисним сніданком чи закускою. Тим не менш, ви зіткнетеся з проблемою стрибка рівня цукру в крові, якщо вибираєте підсолоджені сорти, тому дієтологи рекомендують використовувати грецький йогурт або несолодкі йогурти.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні