Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаНовини"Єдиний портал вакансій" запущено в Україні: як він допоможе у пошуку роботи

“Єдиний портал вакансій” запущено в Україні: як він допоможе у пошуку роботи

Этот материал также доступен на русском языке
"Єдиний портал вакансій" створювався у співпраці з найбільшими сайтами з працевлаштування.

В Україні запрацював “Єдиний портал вакансій”, що дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, області чи напряму, очікуваного рівня зарплати.

Про це повідомляє Мінекономіки .

“Працевлаштування – це надзвичайно актуальна сьогодні проблема для багатьох українців. Особливо для тих, хто змушений був залишити свої будинки через бойові дії у своєму регіоні та переїхати. Водночас бізнес, який через війну змінив локацію, а також підприємства, які відкриваються або розширюються, у тому числі за допомогою наших грантових програм, потребують робочої сили. Новий інструмент допоможе і роботодавцям, і працівникам, і сприятиме відновленню та подальшому розвитку економіки”, – зазначила міністр економіки України Юлія Свириденко.

За її словами, план відновлення України передбачає створення понад 1 млн 700 тисяч робочих місць протягом наступних років. Отже, “Єдиний портал вакансій” буде корисним і в майбутньому.

“Новий портал дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, області або напряму, очікуваного рівня зарплати. Нові вакансії з’являються на порталі в режимі реального часу і максимально актуальні”, – зазначили у відомстві.

“Єдиний портал вакансій” створювався у співпраці з найбільшими сайтами з працевлаштування.

Як повідомлялося, переселенці, які залишилися без виплат, зможуть повторно оформити заявку на допомогу.

Джерело

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні