Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень із 19 по 25 вересня

Місячний посівний календар дачника на тиждень із 19 по 25 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Вересень – вдалий час для збирання врожаю та висадження озимих культур на городі, ягідних чагарників та плодових дерев. Точну підказку, що можна робити цього тижня, дасть Місяць.

19-20 вересня . Сприятливі дні. Можна зайнятися посівом та посадкою будь-яких озимих культур на городі, а також зелені та шпинату в теплиці. Доречні будуть підживлення мінеральними та органічними добривами, внесення компосту. Посадка багаторічних квітів та троянд, малини, винограду. Не рекомендується садити цибулинні квіти та збирати картоплю.

21-22 вересня . Хороші дні для роботи на ділянці. Можна збирати врожай на тривале зберігання та насіння. Проводити посів озимих зернових, посадку цибулі та часнику на зиму. Не рекомендується поливати та підгодовувати рослини.

23-24 вересня . У ці дні краще відмовитись від посадок будь-яких плодових дерев. Але можна садити декоративні квіти та дерева. Рекомендується проводити підживлення рослин та ґрунту, боротьбу з хворобами та шкідниками. Не рекомендується поливати та пересаджувати рослини.

25 вересня. Молодий місяць. Роботи із рослинами не проводяться.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зберігати картоплю у квартирі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні