Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк приготувати пухкі оладки з яблуками?

Як приготувати пухкі оладки з яблуками?

Этот материал также доступен на русском языке
Пухкі оладки – мрія багатьох господинь. Сьогодні розповідаємо як приготувати такі оладки з яблуками.

Інгредієнти:

кефір – 200 мл,

сіль – 0,5 чайної ложки,

цукор – 1 столова ложка,

сода – 0,5 чайної ложки,

борошно – 200 г,

яйце – 1 шт.,

яблука – 1-2 шт.,

олія для смаження – 100 г.

Приготування:

  1. У кефір додаємо сіль, цукор, яйце, перемішуємо.
  2. Додаємо борошно з содою, замішуємо густе тісто, тісто не повинно спадати з ложки.
  3. Яблуко можна натерти на великій тертці, але краще нарізати дрібними кубиками.
  4. Додаємо яблуко в тісто, перемішуємо, викладаємо тісто на сковорідку, коли масло добре розігрілося.
  5. Смажимо на помірному вогні, накриваємо кришкою, щоб яблука встигли пропектися.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні