Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПрощайте, золоті львівські каблучки! - приватизують останнє ювелірне держпідприємство України

Прощайте, золоті львівські каблучки! – приватизують останнє ювелірне держпідприємство України

Этот материал также доступен на русском языке
В Україні готують до приватизації останній державний ювелірний завод.

В Україні готують на продаж Львівський ювелірний завод. Приватизація докотилася до останнього державного підприємства такого профілю. Сумарна ціна акцій підприємства складає близько 114 мільйонів гривень. Проте персонал каже, що їхній завод безцінний, адже львівські ювеліри неухильно дотримуються всіх золотих проб і норм якості, повідомляє biz.today.ua.

Інформацію щодо продажу АТ “Львівський ювелірний завод” опублікував Фонд держмайна України.

На продаж виставлено весь державний пакет акцій, що становить 100% статутного капіталу підприємства. Більш детальна інформація про об’єкт, що продається, буде оприлюднена, згідно із законом, трохи пізніше.

Проте колектив Львівського ювелірного категорично проти продажу їхнього підприємства. Кажуть, тутешня ювелірка – останнє в Україні підприємство такого профілю, яке ще залишається у державній власності. І саме ця форма власності є запорукою високої якості виробів львівських ювелірів. Адже вона гарантована державою. Тільки на львівському підприємстві неухильно дотримуються певних стандартів проб золота та срібла. Якість виробів та їх хімічний вміст ретельно перевіряють із кожною випущеною партією.

На підприємстві встановлено сучасну високотехнологічну італійську лінію з виробництва ланцюжків. Це дозволило як автоматизувати і значно прискорити процес, а й підвищити якісні параметри продукції. Машинне плетіння ланцюжків дає високу міцність виробам незалежно від того, яку партію виготовляють: товсті 20-грамові ланцюги або тендітні ланцюжки вагою всього в 1 грам.

Колектив підприємства, який здебільшого складається з професіоналів вищої проби, турбується, що разом з державною формою власності підуть у небуття та високі стандарти їхньої роботи.

Нагадаємо, в Україні також планують масштабну приватизацію хлібокомбінатів. Держава хоче повністю віддати випічку хліба у особисті руки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні