П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень із 29 серпня по 4 вересня

Місячний посівний календар дачника на тиждень із 29 серпня по 4 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Літо логічно підходить до завершення. Попереду – осінь, щедра пора, адже в цей час ми збираємо врожай моркви, буряків, гарбуза, яблук, груш, слив, айви. Проводимо підзимовий посів цибулі та часнику, посадку дерев та чагарників. Якими роботами можна зайнятися цього тижня, щоби вони були вдалими.

29-31 серпня. Сприятливі дні для посіву на зиму та в теплицю салатів та зелені, огірків, цвітної капусти. Можна зайнятися збиранням насіння, підживленням та поливом, прищипкою. Буде вдалою і посадка всіх видів квітів та ягідних чагарників, і збирання врожаю кавунів, дині, фруктів, буряків.

1-2 вересня. Дуже родючі дні для будь-яких посадок та посівів. Зараз саме час зайнятися збиранням урожаю петрушки, селери, шпинату; посадкою троянд та клематисів на клумбі. Допускається посадка ягідних кущів: смородини, агрусу, винограду, малини, ожини.

3-4 вересня. Сприятливі дні для посадки часнику та посіву сидератів на зиму; збирання врожаю картоплі та інших коренеплодів. У саду – для перекочування ґрунту та боротьби з бур’янами. Не рекомендується поливати та обрізати рослини.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, коли збирати баклажани і як зрозуміти, що плід дозрів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні