Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 22 по 28 серпня

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
Загальне тло досить тривожне, але фіксуватися на негативі не варто - займайтеся повсякденними справами, дозволяйте собі відпочивати, зменшуйте кількість негативних розмов.

23 серпня з 06:16 Сонце входить на знак Діви – транзит підвищує бажання працювати, піклуватися один про одного, сприяє ефективній практичній діяльності, реалізації планів. Найлегше вирішуються майнові та фінансові питання, а також складні життєві завдання.

26 серпня Меркурій входить на знак Терези о 04:03 і цього ж знаку перейде у фазу ретроградного руху. Протягом тижня люди більш охоче йдуть на компроміс, вдається дуже продуктивно співпрацювати у складних умовах. Важливий період міжнародних відносин. Підходящий час для усунення конфліктів та серйозних розмов із партнерами.

27 серпня молодик у Діві об 11:17 стане початком нового місячного місяця і закриє багато ситуацій серпня. Починається час праці, наведення порядку, набуття певної визначеності у житті.

У найближчі два тижні після молодика увага зосереджується на справах та фінансових інтересах.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 серпня

Овен

Цього тижня комусь із ваших родичів знадобиться догляд чи матеріальна підтримка. Постарайтеся допомогти, не дратуйте і не злиться. Також зірки радять не марнувати гроші.

Телець

Цього тижня більше будьте в суспільстві, ходіть у гості. Ваша енергія битиме через край. Будьте пильні та обережні у продовольчих магазинах – вас можуть обвісити або недодати здачу.

Близнюки

В цей час ви відчуєте необхідність змін. Але з кардинальними рішеннями поспішати не варто. Найоптимальніший спосіб змінити ситуацію – організувати генеральне прибирання.

Рак

Це один із найкращих тижнів для початку абсолютно будь-яких справ та вирішення проблем. До того ж настав час позбутися непотрібних речей. Постарайтеся впорядкувати те, що вам потрібно.

Лев

Все йтиме за планом. Можливо, доведеться переосмислити стосунки із близькими людьми. Наприкінці тижня вам захочеться трохи відпочити. Не упускайте можливості відволіктися на щось приємне.

Діва

Тиждень пройде гладко та без стресових ситуацій. Зверніть увагу близьким людям. Будь-яке вимовлене різке слово на їх адресу буде використано проти вас.

Терези

Цей період пройде без особливих потрясінь. Справи вирішуватимуться в міру їх надходження, і ви з легкістю впораєтеся з ними. Якщо з’явиться можливість, вирушайте до друзів.

Скорпіон

Події цього тижня можуть вас втомити. Головне, відпустити ситуацію і не втручатися, а просто почекати, доки все вирішиться саме собою. До кінця тижня справи прийдуть у норму.

Стрілець

На початку тижня може виникнути безліч різних турбот, які вимагатимуть вашої уваги. Щоб з усім упоратися, плануйте свій час та дозвольте собі повноцінний відпочинок та сон.

Козеріг

На вас чекають невеликі грошові надходження. З близькими людьми можливі конфлікти. Вихідні пройдуть неспокійно.

Водолій

На початку тижня ви відчуватимете впевненість у своїх силах, і цю впевненість відчують оточуючі. Ви матимете можливість впливати на події. У вихідні можна зробити вдалі покупки.

Риби

Якоїсь миті може здатися, що все в цьому світі обернулося проти вас. Головне – зберігати спокій. Не соромтеся звертатися за допомогою. Наприкінці тижня зірки радять відкласти термінові справи та трохи розвіятися.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні