Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень із 15 по 21 серпня

Гороскоп на тиждень із 15 по 21 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
Водолію – кохання, Тельцям – гроші, а Рибам – подарунки: таке обіцяє гороскоп на тиждень із 15 по 21 серпня.

Рекомендації для всіх

Якщо ви запланували якісь серйозні справи, краще робити це на початку тижня, бо ближче до середовища будуть більш конфліктні енергії.

Четвер стане часом, коли ви зможете доробити свої старі справи, а в суботу краще побути на самоті, відпочити та набратися сили.

Овен

На вас чекає продуктивний тиждень, проте зірки рекомендують скласти чіткий план. Чи не розсіюйте свою енергію, робіть більше корисних справ. Можливо, доведеться ухвалити якесь важливе рішення.

Телець

Багато що цього тижня піде зовсім не так, як було заплановано. Дійте сміливо вам обов’язково пощастить. Наприкінці тижня можливі грошові надходження.

Близнюки

Тиждень очікується досить напруженим. Можливо, у вас з’явиться емоційна та фізична слабкість, втома. Однак потрібно постаратися вирішити важливі питання.

Рак

Цього тижня приділіть увагу кожному зі своїх близьких: скажіть, як ви їх любите, запропонуйте допомогу. У справах намагайтеся робити тільки те, що потрібно, і при цьому зірки рекомендують не ризикувати.

Лев

Вам слід зайнятися завершенням уже розпочатих справ. Може виникнути втома та погіршення самопочуття. Близькі та друзі будуть готові підтримувати вас.

Діва

Виявіть витримку та спокій, не варто поспішати ні себе, ні інших. Використовуйте всі шанси, які надає вам доля. Можна вирушати у поїздки – вони пройдуть вдало.

Терези

Будуйте плани – цього тижня можна встигнути зробити багато. Не сидіть удома, можливі знайомства з цікавими людьми. У неділю не займайтеся важливими справами.

Скорпіон

Будьте терплячими і спробуйте запобігти конфліктам з близькими. У середині тижня настане слушний момент для вирішення складних завдань. Вдалими будуть будь-які поїздки.

Стрілець

Намагайтеся особливо не занурюватись у побутові проблеми та емоційно налаштуватися на позитивний лад. Однак не відкладайте вирішення важливих питань на потім.

Козеріг

У ці дні потрібно виявити терпіння та витримку у справах, постаратися бути доброзичливими та поступливими. Не відмовляйтеся від запрошень, можливо отримайте подарунки.

Водолій

Вся ваша зібраність і витримка стануть у нагоді цього тижня. Більше прислухайтеся до порад рідних. У середині тижня можливі несподівані новини.

Риби

Очікується досить сумбурний період. Найближчим часом у житті станеться щось значне. Не бійтеся, ці зміни принесуть користь.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні