Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп здоров'я на серпень

Гороскоп здоров’я на серпень

Этот материал также доступен на русском языке
Останній місяць літа - чудовий час, щоб поповнити запас вітамінів і, по можливості, відпочити на свіжому повітрі.

Крім того, позитивні думки та помірна рухова активність допоможуть зберегти в порядку нервову систему, робота якої відбивається на стані всього організму.

Овен

Тривожитися з приводу здоров’я у серпні Овнам не варто. Опірність організму можуть послабити негативні думки, а емоційна напруга може стати причиною головного болю. Переключіть свою увагу на близьких або ситуацію, яка не пов’язана з тим, що відбувається.

Телець

У серпні Тельцям потрібно уникати алкоголю та куріння. Дотримуйтесь дієти та уважно стежте за роботою шлунково-кишкового тракту, інакше можливі харчові отруєння, захворювання шкіри, запори. Можливі порушення у роботі кровоносної системи.

Близнюки

Близнюкам особливу увагу слід звернути на систему травлення. Головне в серпні – дотримання дієти і спокій, інакше можливі проблеми зі здоров’ям. Для відновлення сил необхідні тривалий відпочинок та повноцінний сон.

Рак

Ракам зірки радять дотримуватися міри у всьому. У серпні ви будете сповнені сил та енергії, тому це гарний час для початку активного способу життя. Крім того, косметичні процедури для покращення стану шкіри та волосся принесуть позитивний ефект.

Лев

У Львова зі здоров’ям усе складатиметься благополучно, якщо вони будуть вести здоровий спосіб життя. Будьте уважні з тваринами та дотримуйтесь правил гігієни. Уникайте зловживання алкоголем.

Діва

Ваш організм буде чутливим до недоброякісних продуктів, що може призвести до харчових отруєнь. Тому будьте обережні в їжі і наголосіть на овочі та фрукти. Намагайтеся спланувати свій режим так, щоб їсти часто, але маленькими порціями.

Терези

У серпні Терези можуть не турбуватися про своє здоров’я, але за умови, що будуть вести правильний спосіб життя і дотримуватись дієти. Збільште в раціоні кількість овочів та фруктів і виключіть смажену та солону. Будьте уважні на вулиці та при користуванні транспортом можливі травми.

Скорпіон

Серпень не принесе Скорпіонам серйозні проблеми зі здоров’ям. Однак все ж таки слід остерігатися травм верхніх кінцівок, а також лор-захворювань. Тому намагайтеся не вживати холодних напоїв і уникати протягів. А подолати невеликі нездужання допоможе загальний позитивний настрій.

Стрілець

Здоров’я Стрільців у серпні може постраждати через розсіяність та неправильне харчування. Не їжте поспіхом, ретельно пережовуйте їжу і ваше травлення не принесе вам неприємностей. Крім того, звертайте увагу на якість продуктів. Почуватися в хорошій психологічній формі вам допоможе повноцінний відпочинок, а також прогулянки на свіжому повітрі.

Козеріг

Торішнього серпня Козерогам годі було перенапружуватися у сенсі. З другої декади місяця під ударом можуть виявитися нирки та вся сечостатева сфера. Хвороби, які виявляться у цей період, запускати не варто. Також треба поберегтися тим, хто має хворе серце. Вживайте продукти, багаті на калій, магній, фосфор та інші речовини, корисні для серцевої діяльності.

Водолій

У серпні здоров’я у Водоліїв буде гаразд. У разі перенапруги організму вам достатньо короткочасного відпочинку, щоб відновити сили. Тим не менш, цього місяця Водоліям не рекомендується займатися важкою фізичною працею.

Риби

Всі нездужання риб пов’язані зі станом їх нервової системи. Якщо ви будете щасливі та задоволені, здоров’я вас не підведе. І навпаки: за обставин, що невдало складаються, ви ризикуєте захворіти, і ніякі ліки не допоможуть. Тому головне – зберігати душевну рівновагу. Також у серпні потрібно остерігатися захворювань носоглотки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні