П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 1 по 7 серпня

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
З 1 по 7 серпня – напружений тиждень, оскільки з'єднання Марса, Урану та Висхідного Місячного Вузла у Тельці 2 серпня змусить багатьох людей змінити свої плани у зв'язку з новими зовнішніми обставинами.

Очікується несподіваних подій у політичній сфері, під час війни, потрясінь у фінансовій сфері та світовій економіці.

Необхідно знизити активність, уникати всіляких ризиків та пережити складні часи. Вже з наступного тижня ситуація буде набагато спокійнішою та визначенішою. А поки що важливо зосередитись на своєму внутрішньому житті, зайнятися сімейними справами, трохи відпочити перед новим життєвим етапом.

4 серпня о 09:58 Меркурій входить у знак Діви, де має статус управління. З цього дня більшість людей міркують тверезо, логічно, послідовно. Транзит Меркурія по Діві – це час наведення порядку, серйозного ставлення до своїх справ та обов’язків. У спілкуванні люди схильні безпосередньо позначати сферу своїх інтересів, оперувати цифрами, проявляти спокій і педантичність.

До вихідних градус напруги знижується, на рівні держави приймаються корисні рішення, правдиво висвітлюються події, що відбуваються, тому люди стають спокійнішими, з’являється можливість планування свого життя, в якому також є місце для радості. 6-7 серпня будуть яскравими та позитивними, на тлі досить похмурого першого тижня місяця.

Овен

На початку тижня вам вдасться знайти порозуміння з людьми, з якими ви були у сварці. Також це гарний час для подорожей.

Телець

Сприятливий час для вирішення деяких матеріальних проблем та наведення ладу в домашніх справах, позбавлення від старих і непотрібних речей. Але будьте обережні, якась ваша ідея може не сподобатися близьким.

Близнюки

Зірки радять частіше проводити час на свіжому повітрі. Ближче до вихідних відвідайте дітей та онуків, можливо, їм буде потрібно трохи вашої уваги.

Рак

На тижні вам доведеться вирішувати фінансові питання – все пройде успішно. При цьому ви будете бадьорі та діяльні. Наприкінці тижня до вас можуть раптово приїхати родичі здалеку.

Лев

Гарний час для подорожей та навчання. Можливо, ви познайомитеся з цікавою людиною, яка багато чого вас навчить. Однак не варто розраховувати на допомогу інших, покладайтеся лише на себе.

Діва

Підходящий тиждень для врегулювання тих справ, які краще не надавати широкому розголосу. Реалізуйте свої плани самі.

Терези

Зірки радять використати початок тижня для самоосвіти. В середині сімденки вас може захопити дружнє спілкування з новими знайомими. Наприкінці тижня бережніше поставтеся до свого здоров’я.

Скорпіон

Можливо, тиждень буде напруженим. Уважно обмірковуйте усі свої дії. Не виключено візит друзів чи родичів.

Стрілець

Намагайтеся не сваритися і не з’ясовувати стосунки. Краще проведіть час у тихій та спокійній обстановці.

Козеріг

Настають сприятливі дні для того, щоб зайнятися зміцненням свого здоров’я. У середу чи четвер можна розпочинати будь-які лікувальні процедури. Наприкінці тижня побоюйтеся обману, можливе сильне розчарування.

Водолій

Цього тижня насамперед вам доведеться вирішувати термінові питання у родинному колі. Постарайтеся у суперечках зайняти нейтральну позицію. У вихідні утримайтеся від покупок.

Риби

Сприятливий час для придбання побутової техніки. Також покращиться психологічна атмосфера в сім’ї, і відносини з оточуючими налагодяться. Наприкінці тижня є ризик травмування.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні