Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниВорог здійснює вогняну поразку наших позицій з усіх видів важкого озброєння

Ворог здійснює вогняну поразку наших позицій з усіх видів важкого озброєння

Этот материал также доступен на русском языке
Почалася сто п'ятдесят друга доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках без особливих змін. Підрозділи противника обстріляли із ствольної артилерії райони населених пунктів Яструбине, Грабівське та Володимирівка Сумської області.

На Слобожанському напрямі ворог продовжує вести бойові дії з метою утримання зайнятих кордонів та недопущення просування сил оборони у бік державного кордону.

На Харківському напрямку ворог здійснював вогняну поразку наших позицій з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Харків, Малинівка, Борщова, Іванівка, Розплідник, Нове, Російські Тишки, Петрівка, Дементіївка, Гусарівка, Прудянка, Шаповалівка, Рубіжне, Мосьпанове, Російська Лозова та Михайлівка. Наніс авіаційний удар біля Прудянки, Петрівки та Яворського.

На Слов’янському напрямі здійснював вогняну поразку позицій підрозділів Сил оборони із застосуванням усіх наявних вогневих засобів поблизу Норцівки, Богородичного, Петровського, Барвінкового, Костянтинівки, Нової Дмитрівки, Долини, Нової Миколаївки, Карнаухівки, Дібрівного та Чепіля.

На Краматорському напрямку обстріли зафіксовані біля Кривої Луки, Платонівки, Сіверська, Верхньокам’янського, Званівки, Івано-Даріївки та Спірного. А авіаудари – неподалік Григорівки та Серебрянки. Штурмові дії у напрямках Берестово – Івано-Даріївка та Верхньокам’янка – Івано-Даріївка українські воїни відбили та змусили окупантів відійти назад. Противник веде наступ неподалік Спірного, бойові дії продовжуються.

На Бахмутському напрямі з метою руйнування оборонних позицій ворог обстрілював райони населених пунктів Берестове, Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Покровське, Яківлівка, Курдюмівка, Бахмут, Весела Долина, Новолуганське, Зайцеве та Травневе. Відзначено польоти БпЛА противника у Краматорському районі. Окупанти завдали авіаударів у Соледара, Покровського та території Вуглегірської ТЕС. Штурм у напрямку Вершина – Луганське завершився для них провалом та відходом назад. Ворог веде наступ у напрямку Миронівського – Луганського, бойові дії продовжуються.

На Авдіївському Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних дій противника не відзначено. З метою сковування дій наших військ здійснював обстріл позицій зі ствольної та реактивної артилерії та озброєння танків уздовж лінії зіткнення. Ворог завдав авіаударів біля Шевченка, Веселого та Полтавки. Вів повітряну розвідку над Омельником, Щербаками, Новоданилівкою та Малинівкою.

На Південнобузькому напрямку відзначені артилерійські обстріли в районах населених пунктів Потьомкіне, Краснопілля, Квітневе, Киселівка, Партизанське, Першотравневе, Луч, Посад-Покровське, Благодатне, Шевченкове, Прибузьке, Степова Долина, Нова Зоря. Ворог здійснює інтенсивне ведення повітряної розвідки БПЛА. Також завдав авіаційного удару неподалік Білогірки.

За наявною інформацією, поза пунктами базування знаходяться два носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні