Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 11 по 17 липня

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 липня

Этот материал также доступен на русском языке
У Близнюків цього тижня починається смуга везіння, а Терезам доведеться відмовитися від своїх планів.

Що чекає на інші знаки?

Овен

Підходящий період реалізації давно задуманих планів. Тільки не розкидайтеся грошима. Будьте уважні до близьких людей, інакше зіпсуєте стосунки.

Телець

Зірки радять зосередити увагу на вирішенні матеріальних питань, пов’язаних із облаштуванням оселі. Якщо у вас зламалася побутова техніка, то зараз саме час зайнятися її ремонтом або заміною.

Близнюки

Зверніть увагу на здоров’я – своє або членів сім’ї. Не варто у ці дні відсиджуватися вдома, спробуйте частіше виходити на прогулянку. Можливими є фінансові проблеми, але вам надійде пропозиція, яка допоможе вирішити ці питання.

Рак

Ваш успіх у справах безпосередньо залежатиме від контролю за власними словами. Одна непродумана фраза може зіпсувати будь-які стосунки, і все піде не за планом.

Лев

Попереду активний тиждень – ви досягнете непоганих результатів у будь-якому питанні, проте для цього доведеться проявити терпіння. Ближче до вихідних у сім’ї може виникнути суперечки.

Діва

Цього тижня настане гарний час для вирішення будь-яких справ. Однак це не найкращий час для далеких поїздок і подорожей. На вихідних краще утриматися від походу по магазинах і від фінансових витрат.

Терези

Ви зіткнетеся з проблемами у побуті та сім’ї. У четвер у вас може з’явитися можливість заробітку – не проґавте. Будьте пильні у п’ятницю.

Скорпіон

Наступний тиждень сприятливий для отримання нових знань. Ваші поїздки не виправдають очікувань. У будь-яких розмовах проявляйте дипломатичність, інакше можливими є розбіжності з близькими.

Стрілець

Настає неоднозначний період у фінансовій сфері: можливими є великі витрати. Але не переживайте – ці проблеми будуть вам до снаги. Вирішуйте їх у міру надходження.

Козеріг

Добрий час для того, щоб покращити своє здоров’я. Також чекайте вдалого вирішення багатьох побутових і господарських проблем. У вихідні дні постарайтеся не вступати у суперечки.

Водолій

Наступний тиждень буде сприятливим для спілкування з родичами. Будьте готові до інтриг – від вас приховують якусь важливу інформацію.

Риби

Наступного тижня ваші плани можуть не так легко реалізуватися, як ви припускали. Понеділок та вівторок – складні дні. У вихідні не сидіть вдома, можливо, з’являться нові знайомі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні